طرح نمایندگان انگلیس برای آزادی رهبران مخالف بحرینی

پنج‌شنبه 28 آبان 1394
16:17
طرح نمایندگان انگلیس برای آزادی رهبران مخالف بحرینی شش نماینده پارلمان انگلیس طرح درخواست آزادی رهبران مخالفان بحرینی را آماده کرده اند که 17 نماینده دیگر نیز آن را امضا کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جمعیت وفاق بحرین روز پنجشنبه در سایت اینترنتی خود اعلام کرد: یکی از نمایندگان پارلمان انگلیس به نام تام برِيْک به همراه 5 نماینده دیگر روز 27 اکتبر طرح آزادی رهبران مردمی بحرین را در پارلمان انگلیس ارائه کرد. این طرح، از نقض حقوق مردم بحرین خصوصاً رهبران آنان ابراز نگرانی کرده و خواستار آزادی رهبران مردمی از جمله شیخ علی سلمان دبیرکل جمعیت وفاق، ابراهیم شریف، فاضل عباس و مجید میلاد شده است.

این نمایندگان در طرح خود اعلام کردند که بسیاری از بازداشت ها و حبس ها در بحرین ظالمانه است و افراد در این کشور از حق آزادی بیان محرومند.

نمایندگان در طرح خود از دولت انگلیس خواسته اند که برای آزادی همه زندانیان سیاسی در بحرین تلاش کند.

درهمین حال، اتحادیه اروپا از حکومت آل خلیفه در بحرین خواست که به حق آزادی بیان و حق تجمع احترام بگذارد و در اتهامات و جرایم منتسب به شهروندان یمنی بازنگری کند.

جمعیت وفاق بحرین به نقل از فدریکا موگرینی مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تاکید کرد: این اتحادیه بارها از بحرین خواسته است که زندانیان سیاسی را آزاد کند.

موگرینی افزود: من پیوسته از دولت بحرین خواسته ام که به حقوق بشر وآزادی های عمومی احترام بگذارد.

0% ...

آخرین اخبار

تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه