وقتی صهیونیست ها از آمریکا ناامید می شوند!

دوشنبه 9 آذر 1394
16:58
وقتی صهیونیست ها از آمریکا ناامید می شوند! العالم - صهیونیستها از عجز آمریکا برای کمک به فروکش کردن خشم مردم فلسطین و خنثی سازی موج ضد اسرائیلی در سراسر سرزمینهای اشغالی فلسطین، ابراز نا امیدی کردند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، "موآف فاردی" کارشناس مسائل دیپلماسی شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره گفت: چند روز پیش وزیر خارجه کشور بزرگ جهان به نام ایالات متحده در اسرائیل حضور داشت.او یکی از مهمانان همیشگی است، پیوسته به اسرائیل رفت و آمد می کند و نمی دانیم برای چه آمد و چرا رفت.

وی گفت: سفر کری به اسرائیل بی نتیجه و بیهوده بود و بیانگر شکست و نا امیدی آمریکا در حل و فصل نزاع اسرائیل و فلسطین است.

وی افزود: نمی خواهم واژه های توهین آمیز علیه آمریکا بکار گیرم؛ اما عجز کری از حل و فصل این نزاع کاملا روشن است.

فاردی ابراز عقیده کرد: کری در پی سفر نتانیاهو به واشنگتن و تفاهماتی که در کاخ سفید صورت گرفته بود عازم اسرائیل شد.آمریکایی ها گمان می کردند نتانیاهو بطور جدی در صدد حل نزاع اسرائیل با فلسطین است و قصد دارد در این راستا در زمینه مسائل جوهری گام بردارد. برای مثال آنها گمان می برند نتانیاهو قصد دارد برخی مناطق "ج" را به مناطق "ب" تغییر دهد یعنی به فلسطینی اجازه دهد در مناطق "ج" واحدهای مسکونی بسازند.از نگاه آمریکاییها این اقدام تنش طرفین نزاع را کاهش می دهد و دیدگاه ها را نزدیک می کند.

وی افزود: لاوروف، کری و موگرینی با نمایندگانی از سازمان ملل در نیویورک در 30 سپتامبر در نشستی این طرح را ارائه دادند، نتانیاهو در پی این نشست عازم واشنگتن شد و اعلام کرد که من برای گفتگو آماده هستم. لذا کری پس از این اعلام آمادگی عازم اسرائیل شد اما نتانیاهو به طرح کری "نه" گفت.

این کارشناس صهیونیست گفت که یکی از توجیهات نتانیاهو برای پاسخ منفی به کری اقدام های ضد اسرائیلی فلسطینی ها ودیگری احتمال فروپاشی ائتلاف وی در کابینه اسرائیل است.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی


تعلیق پروازهای هواپیمایی قطر به ریاض و دمام عربستان


اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو