مرگ ۱۸۵ کودک آواره در دریای اژه در سال ۲۰۱۵

چهارشنبه 11 آذر 1394
18:23
مرگ ۱۸۵ کودک آواره در دریای اژه در سال ۲۰۱۵ یونیسف در گزارشی از مرگ ۱۸۵ کودک آواره در دریای اژه از آغاز سال جاری میلادی تاکنون خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از مهر ،  «ساره کرو» سخنگوی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد اظهار داشت: ۱۸۵ کودک آواره در سال ۲۰۱۵ در دریای اژه واقع در میان ترکیه و یونان جان خود را از دست دادند.

وی با اعلام این خبر افزود: از مجموع ۵۹۰ نفری که در سال جاری میلادی (۲۰۱۵) در دریای اژه غرق شده اند، ۱۸۵ کودک به چشم می خورد که حدود ۳۰ درصد فوت شدگان را تشکیل می دهند.

کرو در ادامه گفت: اغلب کودکانی که غرق شده اند زیر ۱۲ سال و متعلق به کشورهای سوریه، عراق و افغانستان هستند.

یونیسف همچنین اعلام کرد که ۳ هزار و ۵۶۳ نفر از آغاز سال جاری میلادی تاکنون در جریان عبور از دریای مدیترانه جان خود را از دست داده اند که ۵۸۹ نفر آنها از آب های منطقه ای میان یونان و ترکیه عبور کرده اند.

گفتنی است مرگ «ایلان الکردی» کودک آواره ۳ ساله سوری بر اثر غرق شدن در دریا که به همراه خانواده خود در حال مهاجرت به کشورهای دیگر بود، غم و اندوه مردم جهان را برانگیخت.

0% ...

آخرین اخبار

رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد