نگرانی مفتی عربستان ازنابودی ترکیه!

يکشنبه 15 آذر 1394
14:54
نگرانی مفتی عربستان ازنابودی ترکیه! مفتی عربستان سعودی گفت: ترکیه کشور اسلامی بزرگ و نابودی آن شکاف بزرگی برای جهان اسلام است.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "عبدالعزیز آل الشیخ" خاطرنشان کرد، ترکیه یک کشور اسلامی بزرگی است و از دست دادنش خسارت بزرگی به مسلمانان می زند که باید بدان توجه کرد.

وی در گفت وگو با شبکه "المجد" اظهار داشت: این شکاف بزرگ اگر به وجود بیاید زندگی همه مردم را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

ترکیه پس از سرنگونی جنگنده سوخو 24 روسیه و کشته شدن دو نفر از نظامیان روسیه در این ماجرا واعمال مجازات های اقتصادی علیه آنکارا از سوی مسکو، اکنون روند خطرناک دیگری را در پیش گرفته است.

نیروهای نظامی و زرهی ترکیه نیز درروز گذشته وارد خاک عراق شدند که با اعتراض شدید بغداد مواجه شده و چالش تازه ای در مقابل آنکارا قرارداده است.

روسیه ترکیه را به خرید نفت دزدی داعش از عراق و سوریه متهم کرده است و اکنون نیز خبرها از اقدام ترکیه برای ورود به خاک عراق برای حمایت از داعش در زمینه خروج نفت سرقتی حکایت دارد.

0% ...

آخرین اخبار

فایننشال تایمز: پیروزی لولا داسیلوا ضربه‌ای به تلاش‌های ترامپ بود


عقب‌نشینی ناوهای آمریکایی از خط محاصره؛ ناوهای زنگ‌زده دیگر جرأت نزدیک شدن ندارند


تاسیسات حیاتی عربستان زیر آتش موشک‌های بالستیک یمن


پزشکیان عصر امروز به مسکو می‌رود/ سخنرانی در اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز


عراقچی: امنیت انرژی جهان در گرو همکاری ایران و روسیه است


بقائی: نشست تهران می‌تواند مقدمه‌ای برای شکل‌دهی به امنیت درون‌زای منطقه باشد


زخم‌هایی عمیق‌تر از بیماری؛ روایت رنج کودکان پروانه‌ای ایران زیر سایه تحریم‌های آمریکا + ویدئو


سفر مقام‌های ارشد عربستان، ترکیه و پاکستان به تهران/ایده ایران برای ایجاد امنیت درون‌زا


لولا داسیلوا برای چهارمین بار رئیس جمهور برزیل شد


ایرلاین‌های خارجی آسمان سعودی را دور زدند