"مسلمانان را بکش"؛ پیشتاز در گوگل!

سه شنبه 24 آذر 1394
20:41
کثرت جستجوی عبارت "مسلمان را بکش" در میان کاربران "گوگل" در ایالت "کالیفورنیا"ی آمریکا باعث شد مسئولین محلی زنگ خطر افزایش تهدید علیه مسلمانان این ایالت را به صدا در آورند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این عبارت در روزهای اخیر بیشترین جست و جو را درباره مسلمانان این ایالت داشته؛ موضوعی که می توان بر اساس آن افزایش جنایت های مبتنی بر نفرت از مسلمانان را پیش بینی نمود.
روزنامه "نیویورک تایمز" آمریکا در این باره نوشت: رابطه ای مستقیم میان جست و جو برای یافتن عبارت های ضد مسلمانان و جنایات مبتنی بر نفرت از اسلام وجود دارد.
روزنامه "ایندیپندنت" انگلستان هم به نقل از سوزان فلیک روانشناس دانشگاه پرینستون آورده است که با توجه به این جستجوها، می توان روند جنایت های مبتنی بر نفرت را در آینده پیش بینی نمود. 
وی افزود: اگر شخصی بگوید من از آنان بدم می آید یا آنان از من بدشان می آید، در می یابیم که این احساسات نشانه پیش بینی رفتاری است که می تواند به واقعیت درآید، اگر اشخاصی در جستجوی عباراتی خاص درباره مسلمانان هستند، احتمال دارد این جستجو با جنایت مبتنی بر نفرت علیه مسلمانان مرتبط باشد. 
این در حالی است که جنایات مبتنی بر نفرت که دارای انگیزه های دینی است، پس از حملات تروریستی پاریس به نحو فزاینده ای در لندن افزایش داشته است.
همچنین نظرسنجی انجام شده توسط روزنامه "تایمز" نشانه دهنده کاهش شدید حمایت مردمی از اسکان آوارگان مسلمان در انگلستان می باشد.

0% ...

آخرین اخبار

تمرکز رسانه های صهیونیستی بر احتمال از سرگیری درگیری در منطقه+ فیلم


نواف سلام: مخالف ایجاد خلأ پس از پایان مأموریت یونیفل هستیم


فریاد مخالفان جنگ علیه ایران؛ معترضان خطاب به هگست: تو جنایتکار جنگی و بزدلی+ فیلم


صالحی: گاه یک گفت‌وگوی صریح و انتقال دقیق پیام می‌تواند مانع تنش در روابط دیپلماتیک شود


سخنگوی ارتش مطرح کرد: آمریکا دچار تنهایی استراتژیک شده است


تحولات منطقه؛ محور گفت‌وگوی خطیب‌زاده با نایب‌رئیس مجلس اعلای شیعیان لبنان


اهرم ایران در گذرگاه‌های دریایی؛ چه کسی به عنوان طرفِ قوی‌تر پای میز مذاکره خواهد رفت؟


ایران در مسیر پیشتازی علمی منطقه؛ از پژوهش در درمان ناباروری تا فناوری‌های نوین دامپزشکی+فیلم


جهاد اسلامی: گفت‌وگوهای قاهره بر تدوین برنامه سیاسی مشترک فلسطینی متمرکز است


عراقچی در گفت‌وگو با جوزف عون بر ضرورت پایان اشغال جنوب لبنان تاکید کرد