ارتش یمن: به نقض آتش بس پاسخ می دهیم

چهارشنبه 25 آذر 1394
08:03
ارتش یمن: به نقض آتش بس پاسخ می دهیم سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد که ارتش و کمیته های مردمی به نقض آتش بس با قدرت پاسخ خواهند گفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرتیپ ستاد شرف غالب لقمان تصریح کرد: متجاوزان و مزدوران آنها به آتش بسی که سازمان ملل متحد خواستار برقراری آن شد، پایبند نبوده اند اما ارتش و کمیته های مردمی یمن پایبندی کامل خود را به آن نشان داده اند.

وی درباره نقض آتش بس در یمن گفت: مزدوران سعودی تلاش کردند که بر شدت حمله خود به منطقه الماس و النجد در استان مارب بیفزایند. آنها همچنین برای چهارمین بار حمله شدیدی را به سمت شهر حرض انجام دادند.

به گفته سرتیپ لقمان، ناوچه های متجاوزان نیز شهر اللحیه در استان الحدیده را به شدت گلوله باران کردند و تلاش برای پیشروی مزدوران سعودی با پشتیبانی نیروی هوایی به سمت الجحملیه در استان تعز نیز  با سوء استفاده آنها از پایبندی ارتش و کمیته های مردمی یمن به آتش بس صورت گرفت.

این سخنگو همچنین به تداوم حملات هواپیماهای سعودی به مناطق مختلف یمن اشاره کرد.

وی تاکید کرد: پایبندی ارتش و کمیته های مردمی در گرو آن است که طرف مقابل نیز به آن پایبند باشد و ما دست روی دست نخواهیم گذاشت و به نقض آتش بس پاسخ خواهیم داد.

0% ...

آخرین اخبار

پیام مقام معظم رهبری به مناسبت میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار


ترک سالن اجلاس سیکا توسط هیئت ایران هنگام سخنرانی رئیس رژیم صهیونیستی


فاجعه انسانی در غزه؛ شهادت ۴۶۶ نفر از سوءتغذیه


عراقچی: حضور آمریکا در منطقه پیرامونی، برای ما نگران‌کننده است


تأکید کمیته‌های مقاومت فلسطین بر ادامه راه شهید یحیی سنوار


گسترش دیپلماسی اقتصادی ایران در صندوق بین‌المللی پول


بیانیه تند ۱۹ کشور عربی و اسلامی علیه اقدام جنجالی کلمبیا در قدس اشغالی


بوکسور ایران در اعتراض به حضور نماینده رژیم صهیونیستی از مسابقات جهانی انصراف داد


شهید یحیی سنوار؛ فرمانده‌ای از خان‌یونس تا تل‌السلطان


پیام فرمانده نیروی هوافضا سپاه به مناسبت ولادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار