پوتین: 30 اقدام تروریستی در روسیه خنثی شده است

شنبه 28 آذر 1394
21:50
پوتین: 30 اقدام تروریستی در روسیه خنثی شده است العالم - رئیس جمهوری روسیه امروز (شنبه) اعلام کرد که دستگاه های امنیتی روسیه در سال جاری، بیش از 30 اقدام تروریستی را در این کشور خنثی کرده اند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، " ولادیمیرپوتین" در مراسمی با حضور نیروهای امنیتی این کشور در کاخ کرملین، از آنها خواست سطح عالی فعالیت های امنیتی خود را حفظ کنند.

وی در ادامه به مساله سوریه پرداخت و گفت: نیروهای روسیه تمام توان نظامی خود را در سوریه به کار نمی گیرند و ابزارها و تجهیزات اضافی در سوریه وجود دارد که مسکو در هنگام ضرورت آن را به کار خواهد گرفت.

پوتین گفت: خلبان های روسی و نیروهای امنیتی، به جدیت در سوریه مشغول فعالیت هستند و با هم هماهنگ عمل می کنند.

رئیس جمهوری روسیه با بیان این که شاخه های مختلف نیروهای روس از جمله ارتش، نیروی های دریایی و هوایی، پیشرفته ترین سلاح ها را به کار می گیرند، گفت: اما این نیروها همه توانمندی نظامی خود را در سوریه به کار نمی گیرند.

0% ...

آخرین اخبار

آژانس بین‌المللی انرژی نسبت به آسیب‌های اقتصادی در جهان هشدار داد


نماینده ایران در ژنو: ایران به دفاع مشروع از خود تا توقف کامل تجاوز ادامه خواهد داد


انهدام دو فروند موشک agm-158 کروز در آسمان تهران


براری: تا آخرین قطره خونم برای ایران خواهم جنگید/ وطن شرف ماست


پزشکیان: دل‌های مردم آزاده دنیا با صهیونیست‌ها نیست


هشدار کرملین به متجاوزان: درگیری را به دریای خزر نکشانید


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مالزی


رئیس مجلس: ذوالقدر در مسیر اعتلای ایران و مقابله با دژخیم آمریکایی-صهیونی خواهد درخشید


سفیر ایران: پرداخت غرامت به تهران از شروط پایان جنگ است


سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح مسیر را تا پیروزی کامل ادامه می‌دهند