بازجویی فعالان بحرینی بعلت همبستگی باشیخ سلمان

پنج‌شنبه 17 دی 1394
10:09
بازجویی فعالان بحرینی بعلت همبستگی باشیخ سلمان دادستان کل بحرین تعدادی از فعالان سیاسی و حقوقی این کشور را برای بازجویی درخصوص همبستگی آنها با شیخ علی سلمان دبیرکل زندانی جمعیت وفاق ملی اسلامی بحرین احضار کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبكه العالم، دادستانی کل بحرین "رضی الموسوی" دبیرکل جمعیت وعد، "سید جمیل کاظم" رئیس شورای جمعیت وفاق ملی اسلامی و "شیخ میثم السلمان" مسئول بخش آزادیهای دینی در مرکز حقوق بشر بحرین را به منظور بازجویی از آنها به خاطر مشارکت در مراسم همبستگی با شیخ علی سلمان احضار کرد. این مراسم اخیرا به مناسبت اولین سالگرد بازداشت شیخ علی سلمان در مقر جمعیت وفاق برگزار شد.

به نوشته سایت منامه پست، دادستانی کل بحرین چهارشنبه گذشته نیز "خلیل مرزوق" معاون دبیرکل جمعیت وفاق ملی اسلامی و سید محمد الغریفی از مسئولان ارشد و سید جمیل کاظم رئیس شورای این جمعیت را به همراه رضی الموسوی دبیر کل جمعیت وعد و شیخ میثم السلمان مسئول بخش آزادیهای دینی در مرکز حقوق بشر بحرین را به اتهام "اقدامات تحریک آمیز علیه نظام" احضار کرد و مورد بازجویی قرار داده بود. دادستانی کل بحرین این افراد را بعد از اتمام بازجویی، در پنج شنبه گذشته آزاد کرده بود.

بحرین از 14 فوریه سال 2011 میلادی شاهد انقلاب مردمی علیه آل خلیفه است. مردم خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.

این درخواست ها با سرکوبگری نظام حاکم بحرین با همدستی برخی کشورهای عربی از جمله عربستان روبرو شده است. بحرین در سرکوب مردم همچنین عناصر پاکستانی را به خدمت گرفته است.

نیروهای نظامی مشترک شورای همکاری خلیج فارس موسوم به سپر جزیره نیز در این راه به نظام بحرین کمک می کنند.

در این مدت، صدها نفر شهید یا زخمی شده و یا به زندان افتاده و شکنجه شده اند.

نظام بحرین برای خاموش کردن شعله اعتراضات شمار زیادی از رهبران مخالف را بازداشت و با پرونده سازی به زندانهای طولانی مدت محکوم کرده است.

با وجود همه این اقدامات، جنبش مردم بحرین برای دستیابی به خواسته های خود همچنان ادامه دارد و آنها با برپایی تظاهرات خواهان برآورده شدن این خواسته ها هستند.

0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات رژیم اسرائیل به جنوب لبنان


رایزنی وزیران خارجه عراق و عمان درباره تحولات منطقه


سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد