لیبی "حیاط خلوت" داعش می‌شود؟

دوشنبه 28 دی 1394
19:24
لیبی العالم ـ وزیر خارجه لیبی تاکید کرد که داعش پس از تحمل ضربه‌های سنگین در سوریه و عراق، برای ایجاد "حیاط خلوت" در لیبی تلاش می‌کند.

به گزاش پایگاه خبری شبکه العالم، محمد الدایری امروز دوشنبه پس از دیدار با سامح شکری وزیر خارجه مصر، در گفتگو با شماری از دیپلمات ها در قاهره گفت: مقامات تونس رسما اعلام کردند که بیش از 290 تروریست تونسی اخیرا وارد لیبی شدند؛ و داعش پس از "حملات اخیر روسیه" عملا با چالش های شدیدی در سوریه و عراق روبرو شده است.

به نوشته "رای الیوم"، وی افزود: نگرانی هایی در سطح کشورهای عربی و آفریقایی از توسعه طلبی داعش در لیبی و تبدیل آن به حلقه اتصال میان بوکوحرام و گروه هایی مانند القاعده در مغرب عربی در ساحل آفریقایی با گروه تروریستی داعش در سوریه و عراق وجود دارد که این امر بر امنیت تونس، الجزایر، مصر، چاد و نیجر و حتی کشورهای اروپایی بازتاب منفی دارد.

الدایری تصریح کرد که داعش طی روزهای گذشته تلاش کرده نفوذ خود را به سمت هلال نفتی گسترش دهد و این در حالی است که ما در لیبی با مشکلات بسیاری مواجه هستیم، به ویژه پس از حمله تروریستی اخیر در شهر زلیتن که به کشته شدن بیش از 70 نفرانجامید.

 

0% ...

آخرین اخبار

بررسی تحولات و رویدادهای اجتماعی مهم در قاب برنامه «عالمکم»


نگاهی به تحلیل رسانه‌های عبری؛ از ابعاد رویارویی ایران و آمریکا تا پیامدهای انتخابات کنست «اسرائیل»


رییس دیوان کیفری بین‌المللی: دولت ترامپ بدنبال اخلال در اجرای عدالت جهانی است


رئیس جمهور: ملت ایران صلح‌طلب است، اما زیر بار زور و تحمیل نمی‌رود


دبیرکل آیمو: پیشنهاد مسیر هرمز در صلاحیت کشورهای ساحلی/ هزینه خدمات دریایی قابل بررسی است


برد نامحدود،اهداف در تیر رس


مخبر: توحش آمریکا جهان را به سوی بازدارندگی اتمی برد


انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا؛ آزمونی برای سنجش محبوبیت ترامپ و جمهوری‌خواهان


یحیی سریع: فرودگاه ابها و پایگاه هوایی خمیس مشیط را هدف قرار دادیم


تکذیب ادعاهای ائتلاف متجاوز در مورد «محاصره» تعز