در واکنش به سخنان جان کری؛

احزاب یمنی:آمریکا حامی اصلی تجاوز به یمن است

دوشنبه 5 بهمن 1394
10:11
احزاب یمنی:آمریکا حامی اصلی تجاوز به یمن است تشکل احزاب سیاسی یمنی در واکنش به سخنان جان کری با انتشار بیانیه ای تاکید کرد که آمریکا حامی نخست حملات و تجاوزگری به ملت یمن است.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، در بیانیه تشکل احزاب سیاسی یمنی مخالف تجاوز، آمده است: هیات اجرایی این تشکل با دقت تمام تحولات یمن و پیامدهای آن در سطح محلی، منطقه ای و بین المللی و از جمله سخنان جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در خصوص حملات و تجاوزگری به یمن، در دیدار با وزیران امور خارجه کشورهای عضو شورای همکاری (خلیج فارس) در ریاض را پیگیری می کند و بدون شک آمریکا حامی نخست تجاوزگری و حملات به کشور ماست و این در بیانیه های مختلف و سخنرانی های ما همواره اعلام شده است.   

در این بیانیه آمده است: ما در کادر رهبری هیات اجرایی تشکل احزاب سیاسی یمنی مخالف تجاوز، این سخنان را محکوم می کنیم. این سخنان زمینه را برای ارتکاب جنایات بیشتر علیه فرزندان ملت یمن و ادامه کشتار، ویرانی، آوارگی و مانع تراشی در برابر روند سیاسی که سازمان ملل متحد بر آن نظارت دارد، فراهم می کند.

در این بیانیه بر پنج نکته تاکید شده است؛ 

نخست: آمریکا را مسؤول همه پیامدهای قانونی و انسانی و اخلاقی این سخنان و مشارکت رسمی در تجاوز علیه یمن می دانیم.

دوم: از موسسه بین المللی (سازمان ملل متحد) و همه آزادگان جهان و کشورها و گروهها و افراد می خواهیم در برابر ادامه تجاوز علیه یمن و پیامدهای آن در همه سطوح، احساس مسؤولیت کنند. 

سوم: از ملت های عرب، مسلمان و دولت هایی که تجاوزگری به یمن را محکوم کردند، می خواهیم خطرات علیه امت ما را درک کنند؛ خطراتی که با توجه به اقدامات قدرت های سلطه گر و استکبار جهانی به رهبری آمریکا در جهت خدمت به طرح صهیونیستی ـ آمریکایی در منطقه و مشارکت بسیاری از کشورهای منطقه در این طرح خصمانه که با ارزش ها و اصول و آرمان های ما به ویژه آرمان فلسطین تعارض دارد، آشکار شده است.

چهارم: همه فرزندان ملت یمن را به وحدت و همبستگی و حمایت از نیروهای ارتش و امنیتی و کمیته های مردمی و ادامه پشتیبانی از طریق تامین نیرو، پول و کاروان های مواد غذایی دعوت می کنیم تا شیوه ای که با آن طرح های جنایتکارانه علیه یمن در مدت بیش از 10 ماه خنثی شده است، ادامه یابد.

پنجم: از همه نیروهای سیاسی، انقلابی، سازمان ها و رسانه های مختلف و کاربران پایگاههای اجتماعی که مخالف تجاوزگری به یمن هستند، می خواهیم در سخنرانی های سیاسی و پیام های تبلیغاتی خود بر حملات ضد بشری سعودی ـ آمریکایی و بمباران مردم بی دفاع یمن متمرکز شوند.  

0% ...

آخرین اخبار

مرجع شیعه عراقی: پایداری و مقاومت تنها راه مقابله با نقشه‌های دشمن است


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن درباره حمله به نفتکش سعودی "وفاء"


«باد عقاب»؛ وقتی تهدیدهای ترامپ علیه ایران به سوژه طنز در رسانه‌های آمریکا تبدیل شد


مذاکرات تجارت آزاد ایران و پاکستان وارد مرحله بررسی فهرست کالاها شد


ادعای مقام صهیونیست: آمریکا تل آویو را در جریان مذاکرات با ایران قرار نمی‌دهد


نماینده پارلمان لبنان: دشمن اسرائیلی به هیچ توافقی پایبند نیست


"رم"؛ مذاکراتی در سایه تداوم اشغالگری و بن‌بست/ مقاومت پایدار خواهد ماند


بیش از ۲۲ میلیون زائر به زیارت اربعین مشرف شدند


برگزاری مراسم اربعین حسینی (ع) با حضور میلیون ها عزادار در کربلای معلی + فیلم


راهپیمایی اربعین؛ جلوه اتحاد ایرانیان و نماد مبارزه با استکبار