فراکسیون بدر خواستار عذرخواهی سفیر سعودی شد

سه شنبه 6 بهمن 1394
10:29
فراکسیون بدر خواستار عذرخواهی سفیر سعودی شد العالم - فراکسیون بدر در پارلمان عراق از سفیر عربستان در بغداد خواست به دلیل اظهاراتش علیه بسیج مردمی از این نهاد و همه ملت عراق عذرخواهی کند.

به گزارش پایگاه خبری العالم قاسم الاعرجی رئیس این فراکسیون در بیانیه ای تاکید کرد کسانی که از اظهارات وقیحانۀ ثامر السبهان دفاع می کنند جزئی از طرح فتنه انگیزی مذهبی هستند تا کشتار بیشتری در میان عراقی ها ایجاد کنند.

وی سکوت عربستان در برابر اظهارات سفیرش را نشانگر عدم تغییر سیاست خصمانۀ این کشور علیه عراق برشمرد.

وزارت خارجه عراق دیروز دوشنبه اعلام کرد که ثامر السبهان سفیر عربستان در بغداد متعهد شده است اظهاراتش علیه بسیج مردمی را تکرار نکند و فقط در حوزه کار سفارت به منظور توسعه روابط دو کشور همکاری کند.

السبهان سفیر عربستان سعودی در بغداد روز شنبه در برنامه تلویزیونی مدعی شد که کردها و اهالی استان الانبار مخالف ورود بسیج مردمی به مناطق خود هستند که این امر نشانگر عدم مقبولیت این نهاد مردمی است.

اظهارات وی خشم مردم و مسؤولان سیاسی را به دنبال داشت.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادهای «رجوم» یمن به محل های تجمع نظامیان و شبه نظامیان مورد حمایت عربستان+تصاویر


عراقچی: پزشکیان به روسیه سفر خواهد کرد


ترامپ: فرانسه در مخمصه واقعی گرفتار شده است


ترامپ پشت میله های زندان در تهران +فیلم


استقبال یمن از عملیات ضدصهیونیستی الخلیل


اروپا در آتش اعتراضات و جهان در انتظار تصمیم تهران درباره هرمز +فیلم


مقام حماس: آتش زیر خاکستر خاموش نخواهد شد


آیا قاهره توان پرداخت هزینه ورود به یک جنگ تمام‌عیار را دارد؟


مخبر: رژیم صهیونی فقط می‌تواند روی «نبودن» خود فکر کند


قالیباف: اجازه ندهید اعتراضات شما را تحریف کنند