شهادت 2 مبارز قسام بر اثر ریزش تونل

چهارشنبه 14 بهمن 1394
15:00
شهادت 2 مبارز قسام بر اثر ریزش تونل گردانهای شهید عزالدین قسام شاخه نظامی جنبش حماس از شهادت دو تن از نیروهای خود براثر ریزش یکی ازتونلهای مقاومت خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، گردانهای قسام در بیانیه نظامی خود خاطرنشان کرد: شهید فواد عاشور ابوعطیوی 35 ساله فرمانده میدانی و احمد حیدر الزهار (23ساله) شهید مجاهد، هر دو از اردوگاه النصیرات شامگاه سه شنبه به دنبال ریزش یکی از تونلهای مقاومت هنگام عملیات باز سازی به شهادت رسیدند.

گردانهای قسام تاکید کرد که نیروهای حفر تونل به مبارزه و جانفشانی های خود ادامه می دهند و برای مقابله خود را آماده می کنند، و ملت فلسطین شاهد تاثیرات آن در گذشته از جمله نقش تونلهای دفاعی و تهاجمی و مواضع توپخانه بوده که امتیاز ویژه ای به مقاومت داده است و توانست از این طریق ضربات سنگینی به ارتش دشمن وارد کند.

هفته گذشته نیز 7 عضو گردان های قسام به دنبال ریزش تونلی در شرق غزه به شهادت رسیدند. از این تونل در عملیات های متعدد علیه رژیم صهیونیستی استفاده شده بود. تونل مزبور در زمانی که نیروهای گردان های قسام مشغول ترمیم آن بودند، بر اثر بارندگی شدید در نوار غزه فرو ریخت.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران


سردار حسن‌زاده: تا اوایل آبان رزمایش «جان فدای ایران» در همه شهرها اجرا می‌شود


چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود