مذاکرات سوریه تا 6 اسفند به تعویق افتاد

چهارشنبه 14 بهمن 1394
22:10
مذاکرات سوریه تا 6 اسفند به تعویق افتاد فرستاده بین المللی برای حل بحران سوریه تاکید کرد که مذاکرات جاری در ژنو برای حل بحران سوریه، تا 25 فوریه 2016 (6 اسفند 1394) به تعویق افتاده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "استفان دی میستورا" این مطلب را روز چهارشنبه در پایان دیدار با نمایندگان "کمیته عالی مذاکرات" که معارضین نظام سوریه بخشی از آن هستند، به خبرنگاران بیان کرد.
وی افزود؛ مذاکرات ژنو با دشواریی هایی در جریان امور اجرایی مواجه شده، اما اقدامات نظامی در جریان مذاکرات بررسی نشد.
دی میستورا تصریح کرد که همچنان به نقش شورای امنیت سازمان ملل متحد و گروه بین المللی "حمایت از سوریه" برای فراهم نمودن زمینه مذاکرات طرف های سوری امیدوار است.
وی تاکید کرد که در روز پنجشنبه (5 اسفند) برای ادامه گفت وگو درباره صلح در سوریه، راهی لندن خواهد شد.

 

0% ...

آخرین اخبار

واکنش عراقچی به اتهام زنی‌های بی اساس نخست وزیر بریتانیا


قالیباف در پاسخ به گستاخی‌ اخیر بسنت فرمول اقتصادی جدیدی منتشر کرد


پیام رهبر انقلاب به سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز


یحیی سریع: عربستان یک هزار و ۲۰۹ حمله به یمن انجام داده است


شنیده شدن صدای آژیرهای خطر در اردن


مقاومت اسلامی عراق: سلاح مقاومت در دستان مبارزان ما باقی خواهد ماند


دیدار مشاور امنیت ملی امارات با سلطان عمان با محوریت تحولات منطقه


تغییر موازنه قدرت به نفع ایران، با خروج آمریکا از عراق


اقدام مرموز نتانیاهو در سفر به امارات علیه ایران و آمریکا+ فیلم


تجدید بیعت مقاومت با آرمان‌های شهید نصرالله و اعلام اطاعت از شیخ نعیم قاسم