اهالی نبل و الزهراء دربارۀ العالم چه می گویند؟ + ویدیو

جمعه 16 بهمن 1394
22:09
اهالی شهرهای نبل و الزهراء در حومه شمالی شهر حلب از شبکه خبری العالم به علت پوشش اخبار سوریه و حمایت از مظلومیت آنها در دوران محاصره تشکر کردند.

گروه های تروریستی از سه و نیم سال پیش شهرهای نبل و الزهراء استان حلب را محاصره کرده بودند که این محاصره سرانجام شکسته شد .
یکی از ساکنین نبل و الزهراء روز جمعه به خبرنگار العالم گفت: من به نیابت از ساکنین نبل و الزهراء از شبکه العالم به علت انعکاس اوضاع و واقعیت های این دو شهر در دوران محاصرۀ ظالمانه و چند ساله تشکر می کنم .
یک شهروند دیگر اظهار داشت: ما از شبکه العالم به علت پوشش خبری مستمر و خستگی ناپذیر اوضاع سوریه خصوصاً اوضاع نبل و الزهراء سپاسگزاریم.
شهروندی دیگر اظهار داشت: مردم سوریه از رسانه های کشورهای حامی مقاومت خصوصاً شبکه العالم به علت انعکاس اخبار محاصره غیرانسانی نبل و الزهراء قدردانی می کنند.
یکی دیگر از ساکنین نبل و الزهراء گفت : شبکه العالم پیوسته اخبار سوریه و پایداری ساکنین نبل و الزهراء را پوشش می داد، و شایسته تقدیر است.
خبرنگار شبکه العالم از نبل و الزهراء گزارش داد: اولین کاروان کمک های بشردوستانه دولت پس از شکسته شدن محاصره نبل و الزهراء از طریق جمعیت هلال احمر وارد این دو شهر شد .  
این کاروان شامل سوخت هائی همچون گاز و نفت سیاه و مواد غذائی و مقدار زیادی دارو و واکسن است .
اعضای زخمی کمیته های مردمی و شهروندان زخمی با آمبولانس به بیمارستان های شهر حلب منتقل شدند.
ارتش سوریه روز چهارشنبه با کمک متحدانش محاصره نبل و الزهراء را شکست، و توانست گروه های تروریستی را از این دو شهر دور کند و وارد این شهرها شود.  
 

0% ...

آخرین اخبار

اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"