آمریکا: داعش از گاز خردل استفاده کرده است

پنج‌شنبه 29 بهمن 1394
09:28
آمریکا: داعش از گاز خردل استفاده کرده است سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که گروه تروریستی داعش از گاز خردل در عراق و سوریه استفاده کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مارک تونر گفت: گروه داعش روز 21 آگوست در شهرک مارع در حومه حلب از گاز خردل استفاده کرد. آنها از این گاز در عراق نیز استفاده کرده اند.
جان برینان مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا نیز اواخر هفته گذشته در مصاحبه با شبکه "سی بی اس" گفته بود: واشنگتن از موارد استفاده داعش از بمب های حاوی مواد سمی در جریان نبرد آگاه است، و آنها امکان دستیابی به مواد و تجهیزات لازم برای ساخت سلاح شیمیایی را دارند.
میخائل اولیانوف رئیس بخش ممنوعیت گسترش سلاح و نظارت بر آن در وزارت خارجه روسیه نیز پیشتر گفته بود که موارد استفاده داعش از سلاح شیمیایی زیاد است و بویژه از آن در شهرک داریا در ریف دمشق در فوریه گذشته و در شهرک مارع در حومه حلب در 21 آگوست گذشته استفاده کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تازه از عملیات الخلیل؛ بیش از ۲۰ دقیقه با درگیری با صهیونیست‌ها +فیلم


والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل


کمیته‌های مقاومت فلسطین: عملیات الخلیل پاسخی مشروع به جنایات اشغالگران بود


بازار تاریخی اراک؛ روایتگر فصلی از تمدن ایران +فیلم


یمن و تغییر معادلات منطقه؛ چالش تازه پیش روی عربستان+فیلم


یونیسف: ۳۵۱ کودک در غزه از زمان آغاز آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند


عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل؛ 6 نظامی صهیونیست مجروح شدند


بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید