سازمان ملل: در لیبی، همۀ طرف‌ها جنایتکار جنگی‌اند

جمعه 7 اسفند 1394
15:16
سازمان ملل: در لیبی، همۀ طرف‌ها جنایتکار جنگی‌اند سازمان ملل متحد همه طرف‌های درگیر در خشونت‌های لیبی را به ارتکاب جنایت جنگی در دو سال گذشته متهم کرد.

به گزارش روز جمعه پایگاه خبری شبکه العالم، سازمان ملل متحد همچنین خواهان محاکمه عاملان جنایت های جنگی و تحویل آنها به دادگاه جنایی بین المللی شد.

محققان کمسیاریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد گزارش صدها قربانی و شاهد عینی در این خصوص را جمع آوری کرده و به این نتیجه رسیده اند که گروههای مسلح طرفدار دو دولتی که در لیبی بر سر قدرت با هم مناقشه دارند؛ و طرفداران گروه داعش، بی رحمانه حقوق بشر را نقض کرده اند، به گونه ای که اقدامات آنان در حد جنایت جنگی است.

این گزارش موارد نقض بی رحمانه حقوق بشر را اعدام اسیران، ترور زنان فعال، شکنجه در سطح گسترده، جرایم جنسی و آدم ربایی، حملات پراکنده و بی هدف نظامی به مناطق غیرنظامی، مراکز بهداشتی، خودروهای آمبولانس، پرسنل پزشکی و تعرض به کودکان برشمرد.

رعد زید الحسین نماینده کمسیاریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در بیانیه ای اعلام کرد: نکته قابل توجه در گزارش این است که  فرار کامل از مجازات (به خاطر ارتکاب این جنایات) همچنان در لیبی وجود دارد و دستگاه قضایی با شکست و ناکامی گسترده در این زمینه روبرو است.

گوردیب سانگا مسئول دفتر حقوق بشر ویژه لیبی هم گفت: دستگاه قضایی در لیبی فروپاشیده است و آدم ربایی و قتل قضات و دادستانها در این کشور رواج دارد و به دادگاهها حمله می شود.

در این گزارش 95 صفحه ای، اقدامات فوری برای توقف گسترش حضور گروههای مسلح در لیبی درخواست شده است.

6 ـ 211 ـ 7

0% ...

آخرین اخبار

پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد


قدردانی ایران از چین و روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی آمریکا


آمار شهدای لبنان به ۴۳۸۶ نفر رسید


دهمین دوره جایزه فیروزه پایان یافت


احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه ایران