کشته شدن 35 تروریست در حمله ناکام داعش

شنبه 8 اسفند 1394
19:25
کشته شدن 35 تروریست در حمله ناکام داعش العالم - نیروهای داوطلب مردمی عراق، امروز (شنبه) حمله تروریست های داعش را در روستایی در جنوب کرکوک، دفع کردند که در اثر آن 35 تروریست کشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یکی مسئولان نیروهای داوطلب مردمی ترکمان عراق، گفت: نیروهای داوطلب مردمی حمله تروریست های داعش به مواضع نیروهای ترکمان در ناحیه "تازه" در جنوب کرکوک را دفع کردند و 35 تروریست را کشتند.

ابورضا النجار مسئول لشکر 16 نیروهای مردمی ترکمان عراق به خبرگزاری آلمان گفت: عناصر تروریستی داعش از سه محور به نیروهای مردمی مستقر در حومه کرکوک حمله کردند که با کمین های این نیروها مواجه شدند و ضمن ناکامی این حمله، 35 تروریست داعشی کشته شدند.
در این عملیات 5 نفر از نیروهای داوطلب مردمی، زخمی شدند.

وی افزود: تروریست های داعش از ژوئن سال 2014 روستای بشیر از توابع ناحیه تازه در جنوب کرکوک را اشغال کرده اند و از این مکان برای حمله به نیروهای مردمی و نیروهای پیشمرگه کُرد و نیز تهدید ناحیه "تازه" و نیروگاه برق این منطقه استفاده می کنند، اما نیروهای مردمی همواره در برابر این تروریست ها ایستاده اند و مانع پیشروی آنها شده اند.

روستای ترکمان نشین بشیر بیش از یک هزارو 150 منزل مسکونی دارد که شیعیان ترکمان در آن سکونت دارند و از سیطره تروریست های داعش رنج می برند.

213- 201 -

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله یمن: جنایت عربستان در حمله به بازداشتگاه غیر نظامی"الجوف" بدون مجازات نخواهد ماند


پاسخ کوبنده ارتش یمن به تنش آفرینی نظامی سعودیها


دانش آموزان فلسطینی در کرانه باختری هدف کینه توزی اشغالگران


افزایش قیمت سوخت و کاهش محبوبیت ترامپ، آینده انتخاباتی جمهوری‌خواهان را تهدید می‌کند


پژوهشگر مرکز تحقیقات قلب تهران، برنده جایزه محقق جوان انجمن قلب اروپا شد


امتناع پنتاگون از پرداخت مزایا به خانواده کشته‌شدگان جنگ علیه ایران


جنوب لبنان زیر آتش صهیونیستها؛ 9 نفر دیگر شهید شدند


گزارش رسانه‌های عبری از فروپاشی مؤسسه وایزمن زیر موشک ایران و تحریم جهانی


چوب حراج ژاپن به اوراق قرضه آمریکا


طنین فریاد غزه در گوش جهان؛ تشییع یکصد شهید در یک روز