بازداشت بیش از 600 فلسطینی در یک ماه

چهارشنبه 12 اسفند 1394
13:55
بازداشت بیش از 600 فلسطینی در یک ماه مراکز رسیدگی به امور و اوضاع اسرای فلسطینی از بازداشت 616 فلسطینی در کرانه باختری رود اردن و باریکه غزه در ماه فوریه 2016 خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، " باشگاه اسیر فلسطینی" ، " مرکز حمایت از اسرا و حقوق بشر " الضمیر " و " مرکز امور اسرا و آزادگان فلسطینی " در گزارشی مشترک اعلام کردند که بیشترین میزان بازداشت ها در استان قدس بوده که 158 فلسطینی درآن جا بازداشت شدند.

براساس این گزارش، پس از استان قدس، بیشترین تعداد بازداشت شدگان به ترتیب به استان های الخلیل ، نابلس ، رام الله و البیره ، جنین و بیت لحم مربوط می شود و 140 نفر از بازداشت شدگان کودک و نوجوان بوده اند.

دراین گزارش همچنین آمده است که نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در ماه فوریه گذشته ، 161 نفر را بر اساس دستور " بازداشت اداری " به اسارت گرفتند که از این تعداد ، 92 حکم جدید بوده است و 4 مورد از این بازداشت ها متعلق به اهالی قدس بوده و یکی از آن برای یک دختر اهل الخلیل به نام " سناء نايف " است که با اضافه شدن این تعداد از اسرای بازداشت اداری، شمار تعداد اسرای بازداشت اداری در زندان های رژیم اشغالگر به حدود 750 نفر می رسد.

تعداد اسیران زن فلسطینی به 62 نفر می رسد که 14 نفر از آنان کودک و تعداد نوجوانان و کودکان حدود 400 نفر و تعداد بیماران 700 اسیر است.

215-8

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد


رکوردشکنی و نایب قهرمانی پارسا شهشهانی در ۲۰۰ متر کرال پشت