شرط جاسوس پیر سعودی برای مذاکره با ایران

چهارشنبه 26 اسفند 1394
20:36
شرط جاسوس پیر سعودی برای مذاکره با ایران ترکی الفیصل، شاهزاده سعودی در اظهاراتی عجیب مدعی شد که اگر ایران "نیروهای خود را از سوریه خارج کند"، عربستان آماده مذاکره مستقیم با ایران خواهد بود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، عضو ارشد خاندان سعودی و رئیس اسبق سازمان جاسوسی عربستان، در گفتگو با شبکه بی‌بی‌سی فارسی مدعی شد که دو کشور منافع مشترکی در منطقه دارند، اما به ادعای او «ابتدا ایران باید دست از بی ثبات کردن منطقه بردارد».
فیصل در گفت‌وگو با خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی ادعا کرد که عربستان نمی‌خواهد با ایران و مردمش رابطه بدی داشته باشد، «اما ایران باید مشخص کند که در منطقه به دنبال چیست. نمی‌شود در منطقه بی‌ثباتی ایجاد کرد، همانطور که ایران با حمایت از شبه‌نظامیان مختلف در سوریه، عراق و یمن ایجاد کرده و بعد بگویید که آماده گفت‌وگو هستید».
جاسوس پیر سعودی در خصوص عملیات نظامی عربستان سعودی در یمن گفت: تا زمانی که حمایت ایران از حوثی‌ها ادامه داشته باشد، عملیات عربستان هم ادامه خواهد یافت.
او همچنین از تصمیم ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برای خارج کردن نیروهای روس از سوریه استقبال کرد و گفت که اگر هیچ نیروی خارجی در سوریه نباشد، روند صلح در آن کشور تسریع می‌شود.
ترکی الفیصل، ۷۱ ساله از فرزندان ملک فیصل، پادشاه پیشین عربستان سعودی است که سال‌ها رئیس دستگاه اطلاعاتی عربستان بود.
فیصل یکی از افرادی است که صهیونیست ها برای آشکار کردن روابط خود با رژیم سعودی، با وی رایزنی های طولانی انجام داده اند.

چندی پیش، انتشار تصویر دست دادن ترکی فیصل با وزیر جنگ رژیم اشغالگر در مونیخ، واکنش های گسترده ای را در میان فعالان رسانه ای و سیاسی عرب برانگیخت و بسیاری از کاربران و مخاطبان سایت های خبری جهان عرب، در اعتراض به دست دادن "ذلیلانه" ترکی فیصل با یعلون، جملاتی خشم آلود نوشتند.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی نمایندگان هلند را اخراج کرد


غریب‌آبادی: به عاصم منیر گفتیم به آمریکا بی‌اعتمادیم


گفت وگوی تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


فرمانده قسد انحلال این نیرو را اعلام کرد


تجمع پرشور مردم صنعا در ابراز عشق به پیامبر اکرم (ص)/ گردهمایی عظیم «میلادی نبوی» یمن را به لرزه درآورد


قالیباف: نقش ایران و عراق در ایجاد نظم منطقه ای تعیین کننده است


گزارش خبرنگار العالم از شادی یمنی‌ها در جشن میلاد رسول الله (ص)


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر


افزایش رسمی تلفات نظامیان آمریکا در ایران؛ پنتاگون در تدارک افزایش سردخانه‌ ها


دو هفته قطعی برق در یکی از شهرهای محروم آمریکا؛ بحران در گرمای تابستان