داعش، انتحاری‌های 10 ساله را به میدان فرستاد

سه شنبه 3 فروردين 1395
11:10
داعش، انتحاری‌های  10 ساله را به میدان فرستاد در پی فرارِ عناصر داعش از خطوط مقدم درگیری، این گروه تروریستی پسران 10 تا 17 ساله را برای انجام عملیات انتحاری به کار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین روز سه شنبه فاش کرد: گروه تروریستی داعش، پسران 10 تا 17 ساله را به مناطق درگیری فرستاد تا ضد نیروهای عراقی، عملیات انتحاری انجام دهند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود در مصاحبه با سومریه نیوز، علتِ توسلِ داعش به نوجوانان را فرار شمار زیادی از عناصر این گروه تروریستی دانست و گفت: کاهش حقوق عناصر این گروه سبب شد بسیاری از آنان از ادامه جنگ سر باز بزنند.

داعش پیش از این، آموزشگاه هایی تحت عنوان "اشبال الخلافة" (نوجوانان خلافت) ایجاد کرد تا در آن ها صدها تن از کودکان و نوجوانان را آموزش نظامی دهد و از آن ها برای عملیات انتحاری ضد نیروهای عراقی و بسیج مردمی استفاده کند.

205-8

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌ آبادی: دیپلماسی کشاورزی زمینه‌ ساز تقویت امنیت غذایی و همکاری‌ های منطقه‌ ای است


علی باقری به پکن رفت


سفر نماینده ویژه چین به ایران و غرب آسیا


الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش