پروندۀ کشتار شیعیان نیجریه در دادگاه کیفری بین‌المللی

چهارشنبه 4 فروردين 1395
11:36
پروندۀ کشتار شیعیان نیجریه در دادگاه کیفری بین‌المللی پروندۀ حملۀ نیروهای حکومتی نیجریه به منزل شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان این کشور و کشتار صدها تن از آنان، به دادگاه کیفری بین المللی واگذار شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، کمیتۀ اسلامی حقوق بشر در انگلیس، سه شنبه شب اعلام کرد: در فاصلۀ روزهای 12 تا 14 دسامبر گذشته، نیروهای امنیتی نیجریه، مرتکب "جنایت ضد بشریت" شدند.

در ادامه این بیانیه آمده است که نیروهای نیجریه ای با حمله به منزل شیخ زکزاکی و حسینیۀ بقیة الله، 217 تن را کشته و صدها نفر دیگر را زخمی و 219 شخص را نیز بازداشت کردند و علاوه بر آن، در این ماجرا، 482 نفر مفقود الاثر شدند.

کمیته اسلامی حقوق بشر در انگلیس خاطر نشان کرد که پرونده این ماجرا، با استناد به گواهی شاهدان عینی تهیه؛ و به دادگاه کیفری بین المللی واگذار شده است.

7- 205

0% ...

آخرین اخبار

امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد


قدردانی مجلس خبرگان از پیام وحدت‌بخش و امیدآفرین رهبری


نماینده حماس: رژیم صهیونیستی دشمن آشکار بشریت است


وقتی که نتانیاهو بادبادک‌های کودکان غزه را «تهدید امنیتی راهبردی» اعلام می کند+ فیلم