خطرناک ترین سلاح موساد چیست؟

شنبه 7 فروردين 1395
15:42
خطرناک ترین سلاح موساد چیست؟ تارنمای "صدای اسرائیل"، بدن زنان یهودی را به عنوان خطرناک‌ترین سلاح موساد برای حفظ رژیم صهیونیستی معرفی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جسم زنان اسرائیلی مهمترین وسیله برای تحقق اهداف سازمان جاسوسی اسرائیل "موساد" به شمار می آید، تا آنجا که سیاستمداران این رژیم، زنان را به گسترش طرح فساد اخلاقی تشویق می کنند و به آنها آزادی کامل داده اند تا برای حفظ رژیم هر طور که می خواهند از بدنشان استفاده کنند.
خاخام ریجورون در این زمینه می گوید: ملت ما "با ایمان" است، ولی ما باید باعث از هم گسیختگی در جوامع غیر یهودی شویم تا کفر و فساد در آنها گسترش یابد و با تضعیف روابط محکمی که باعث قوام ملل می شود، راه ما برای سیطره بر آنان هموار شود.
تارنمای صدای اسرائیل می نویسد: زن یهودی از مهمترین ارکان موساد است که برای اهداف جاسوسی از آن استفاده می شود و بعد از نیروی هوایی، دریایی و زمینی چهارمین سلاح اسرائیل است.
از آن جا که جاسوسی از نظر صهیونیست ها باید برخاسته از احساس مسؤولیت و به صورت داوطلبانه و به قصد خدمت به رژیم باشد؛ سالانه هزاران زن اسرائیلی برای این کار داوطلب می شوند.
این تارنما می افزاید: اسراییل با اعتراف به نقشی که زنان جاسوس صهیونیست دارند، آنان را قهرمان می نامد و برای قدردانی از زحمات آنان "عیلزا ماجین" را به عنوان نایب رئیس موساد برگزیده است.
از زمان شکل گیری موساد، این نخستین بار است که زنی در این پست و مقام قرار می گیرد.

7- 202 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم