خطرناک ترین سلاح موساد چیست؟

شنبه 7 فروردين 1395
15:42
خطرناک ترین سلاح موساد چیست؟ تارنمای "صدای اسرائیل"، بدن زنان یهودی را به عنوان خطرناک‌ترین سلاح موساد برای حفظ رژیم صهیونیستی معرفی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جسم زنان اسرائیلی مهمترین وسیله برای تحقق اهداف سازمان جاسوسی اسرائیل "موساد" به شمار می آید، تا آنجا که سیاستمداران این رژیم، زنان را به گسترش طرح فساد اخلاقی تشویق می کنند و به آنها آزادی کامل داده اند تا برای حفظ رژیم هر طور که می خواهند از بدنشان استفاده کنند.
خاخام ریجورون در این زمینه می گوید: ملت ما "با ایمان" است، ولی ما باید باعث از هم گسیختگی در جوامع غیر یهودی شویم تا کفر و فساد در آنها گسترش یابد و با تضعیف روابط محکمی که باعث قوام ملل می شود، راه ما برای سیطره بر آنان هموار شود.
تارنمای صدای اسرائیل می نویسد: زن یهودی از مهمترین ارکان موساد است که برای اهداف جاسوسی از آن استفاده می شود و بعد از نیروی هوایی، دریایی و زمینی چهارمین سلاح اسرائیل است.
از آن جا که جاسوسی از نظر صهیونیست ها باید برخاسته از احساس مسؤولیت و به صورت داوطلبانه و به قصد خدمت به رژیم باشد؛ سالانه هزاران زن اسرائیلی برای این کار داوطلب می شوند.
این تارنما می افزاید: اسراییل با اعتراف به نقشی که زنان جاسوس صهیونیست دارند، آنان را قهرمان می نامد و برای قدردانی از زحمات آنان "عیلزا ماجین" را به عنوان نایب رئیس موساد برگزیده است.
از زمان شکل گیری موساد، این نخستین بار است که زنی در این پست و مقام قرار می گیرد.

7- 202 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران


چرا آمریکا به جنگ اقتصادی علیه ایران روی آورده است؟ +فیلم


تجدید عهد رهبران مذاهب اسلامی پاکستان با سیره نبوی/تاکید بر وحدت و دشمن شناسی


فروپاشی روانی ارتش اسرائیل زیر بار جنگ های طولانی مدت+ فیلم


حمله پهپادی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب