رییس جمهور فراری یمن، نخست‌وزیر را برکنار کرد!

دوشنبه 16 فروردين 1395
12:03
رییس جمهور فراری یمن، نخست‌وزیر را برکنار کرد! العالم ـ عبدربه منصور هادی رییس جمهور مستعفی یمن، خالد بحاح معاون و نخست وزیر دولت خود را به سبب شکست‌های اقتصادی و خدماتی و امنیتی برکنار کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع در دولت منصور هادی تاکید کرد که وی، سرلشکر علی محسن الاحمر را به عنوان معاون و احمد بن داغر را به عنوان نخست وزیر تعیین کرده است.

برخی منابع در دولت یمن پیش از این به وجود اختلافاتی میان هادی و بحاح اشاره کرده بودند. الاحمر پیش از این به دستور هادی، به منظور کسب حمایت برخی قبایل در منطقه ای نزدیک به صنعا، به سِمت معاون فرمانده کل نیروهای مسلح تعیین شده بود.

این تصمیم، یک هفته قبل از زمان آغاز آتش بس میان نیروهای سعودی و شبه نظامیان از یک طرف و ارتش یمن و کمیته های مردمی از طرف دیگر، اتخاذ شد.

7- 210

0% ...

آخرین اخبار

نیروهای مسلح یمن بار دیگر درباره سفر از طریق فرودگاه خالد هشدار دادند


حمله پهپادی یمن به پایتخت عربستان سعودی


تظاهرات دهها هزار نفری علیه نتانیاهو در آستانه انتخابات


اوباما: ایران اکنون در تنگه هرمز قدرت وتو دارد


حمله پهپادی به مقر گروهک‌های ضدایرانی در شمال عراق


زلنسکی برای گرفتن پدافند، ناخواسته به قدرت موشکی ایران اعتراف کرد


آیزنکوت: اسرائیل با نتانیاهو، 4 سال دیگر دوام نمی‌آورد


تیراندازی در ایالت تنسی آمریکا ۶ مجروح بر جای گذاشت


نخست‌وزیر پیشین یمن: ایستادگی ایران و رهبری مقاوم آن، هیمنه آمریکا و "اسرائیل" را درهم شکست


تظاهرات گسترده شهروندان ایتالیایی علیه ناتو و افزایش هزینه‌های نظامی + فیلم