گردهمایی میلیونی مجلس اعلا درباره اصلاحات عراق

چهارشنبه 18 فروردين 1395
21:27
گردهمایی میلیونی مجلس اعلا درباره اصلاحات عراق مجلس اعلای اسلامی عراق در تلاش است تا جمعه آینده با برگزاری گردهمایی میلیونی مردمی در 14 استان عراق ، موضع خود را در قبال اصلاحات در این کشور بیان کند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، منابع آگاه به "سومریه نیوز" گفتند، عمارحکیم رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق، سخنرانی تاریخی در گردهمایی میلیونی روز جمعه درباره اصلاحات و تحولات اخیر عراق ایراد خواهد کرد.

این منابع افزودند: در این سخنرانی موضع مجلس اعلا و متحدانش درباره پاره ای مسائل از جمله اصلاحات در عراق بیان خواهد شد.

به گفته این منابع، سخنرانی تاریخی عمار حکیم روز جمعه به صورت همزمان در 14 استان از طریق یک ایستگاه تلویزیونی پخش خواهد شد.

خاطرنشان می شود که عمار حکیم در دیدار اخیر خود با سلیم جبوری رئیس پارلمان عراق، طرح اصلاح ملی برای نجات کشور را تقدیم وی کرد.

حکیم روز دوشنبه گذشته ضمن تاکید بر اجرای اصلاحات فراگیر بر اساس جدول زمانی مشخص، خواهان اجرای کامل تمام بندهای طرح ملی اصلاحات شد.

7- 213

0% ...

آخرین اخبار

والیبال نشسته ایران قهرمان آسیا شد +فیلم


حماس: عملیات الخلیل پاسخی به تداوم حملات و جنایات اشغالگران است


لغو فعالیت‌های انتخاباتی «لیکود» در پی عملیات الخلیل


کمیته‌های مقاومت فلسطین: عملیات الخلیل پاسخی مشروع به جنایات اشغالگران بود


بازار تاریخی اراک؛ روایتگر فصلی از تمدن ایران +فیلم


یمن و تغییر معادلات منطقه؛ چالش تازه پیش روی عربستان+فیلم


یونیسف: ۳۵۱ کودک در غزه از زمان آغاز آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند


عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل؛ 6 نظامی صهیونیست مجروح شدند


بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران