کمین برای مبلغ سعودی با حساب کاربری دختر پادشاه!

پنج‌شنبه 2 ارديبهشت 1395
20:33
کمین برای مبلغ سعودی با حساب کاربری دختر پادشاه! یک مبلغ سعودی ادعا کرد که فردی در تویتر با حساب کاربری جعلی به نام دختر پادشاه، سعی کرده است که از او باج‌گیری کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عوض القرنی" مدعی شد که آن فرد یکی از "حوثی‌ها" (انصارالله یمن) بود.
سایت روزنامه "رأی الیوم" خاطرنشان کرد که القرنی در تویتر خود مدعی شد که است که یکی از "حوثی‌ها" با حساب جعلی متعلق به "حصه" دختر پادشاه عربستان، از او خواست که در مقابل پرداخت 5 هزار ریال (سعودی)، ساکت بماند!
طبق ادعای القرنی، آن فرد اعلام آمادگی کرده بود، محل انبار موشکهای بالستیک و اسکاد و اطلاعاتی درباره محل رهبر انصارالله به او بدهد.
اما انتشار این مطالب از سوی القرنی در شبکه‌های اجتماعی، با واکنش تمسخرآمیز کاربران سعودی همراه شد.
کاربران سعودی در شبکه‌های اجتماعی، گفته‌های القرنی را زیر سؤال بردند و او را متهم کردند که همواره درحال ادعای این موضوع است که هدف توطئه قرار گرفته.
طبق گفته کاربران سعودی، القرنی مدتی قبل نیز ادعا کرده بود که موساد یک میلیون دلار برای قتل او جایزه تعیین کرده و یا داعش او را "مهدور الدم" اعلام کرده است.
"محمد مقرن" در همین رابطه نوشت: مصر می‌خواست او را به اتهام جمع آوری کمکهای مالی برای اخوان المسلمین محاکمه کند، به همین دلیل دچار توهم ترور شد تا اندازه‌ای که فکر می‌کرد رئیس موساد به صورت کارمندانش آب دهن انداخته است زیرا نتوانسته‌اند او را ترور کنند!!
"احمد عایض احمد" روزنامه نگار یمنی هم در واکنش به این ادعاهای عوض القرنی، در سایت "صمود نت" نوشت: اگر می خواهی مشهور شوی، از خودت داستانی ساختگی را درباره حوثی‌ها بیان کن.

0% ...

آخرین اخبار

رزمایش بزرگ ۳۱۳ هزار نفری «جان‌فدایان ایران» برگزار می‌شود


حشد الشعبی عراق: خبر تخلیه مقرهای این نیرو در استان الانبار صحت ندارد


اعلام آمادگی پوتین برای لغو دائمی روادید با چین


از بیتونیا تا جنین؛ رژیم اسرائیل نقشه "کرانه باختری جدید" را با شهرک‌سازی ترسیم می‌کند


دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


عربستان به دنبال دریافت وام ۸ میلیارد دلاری به علت فشار جنگ


گزارش العالم از اهداف رژیم صهیونیستی از اشغال منطقه الخیام در لبنان +فیلم


دیدار روسای جمهور ایران و تاجیکستان/ تاکید بر توسعه و تعمیق مناسبات دو کشور


دیدار سران ایران و پاکستان در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای


اعتراف بسنت به پیامدهای جنگ علیه ایران بر بازار اوراق آمریکا