موضع سوری ها دربرابر نظامیان آمریکایی

پنج‌شنبه 9 ارديبهشت 1395
21:26
موضع سوری ها دربرابر نظامیان آمریکایی یک مسئول وزارت امور خارجه و مهاجرین سوریه تجاوز آشکار آمریکا به این کشور در زمینه ورود 150 سرباز آمریکایی به منطقه "رمیلان" را به شدت محکوم کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، این مسئول که خواست نامش فاش نشود، افزود، این دخالت، مردود وغیرقانونی بوده و بدون موافقت دولت سوریه انجام شده است.

خبرگزاری سوریه ای سانا به نقل از وی گزارش کرد ، با نگرانی خبر ورود 150 سربازآمریکایی به منطقه رمیلان سوریه را دریافت کردیم، جمهوری عربی سوریه این تجاوز آشکار را که مداخله خطرناک و نقض حاکمیت سوریه است، به شدت محکوم می کند.

این مسئول سوری تصریح کرد، این مداخله ای مردود و غیرقانونی بوده و بدون موافقت دولت سوریه انجام شده که به همین دلیل تجاوز آشکار و نقض حاکمیت اراضی جمهوری عربی سوریه و مغایر با موازین، قوانین و موازین بین المللی است.  

وی گفت، جمهوری عربی سوریه که مردم و ارتش قهرمانش به مقابله با گروه های تروریستی "داعش"، "جبهه النصره" و دیگر گروه های تروریستی مرتبط با آن به طور مطلق این تجاوز را رد کرده و از جامعه بین المللی اتخاذ تدابیر مناسب جهت توقف آن را خواستار می باشد.

رمیلان شهری نفتی در شمال شرق سوریه در منطقه "المالکیه" در استان "حسکه" است.  

206-9 

0% ...

آخرین اخبار

اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است