روز انفجارهای انتحاری درمیان مزدوران در یمن

پنج‌شنبه 23 ارديبهشت 1395
14:56
روز انفجارهای انتحاری درمیان مزدوران در یمن العالم - در جریان سه انفجار انتحاری که امروز جمعی از مزدوران سعودی را در پادگان شهر المکلا در استان حضرموت یمن هدف قرار داده بود، 13 نفرکشته شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع یمنی تاکید کرد: یک خودروی بمب گذاری توسط راننده انتحاری در ورودی پادگان منفجرشد و به دنبال آن یک عامل انتحاری دیگر با خودوردرمرکز این پادگان خود را منفجر کرد.

براساس این گزارش پس از دو انفجار اولیه درگیریهایی میان عناصر القاعده و سربازان در خارج از پادگان روی داد که دراین هنگام انتحاری سوم نیز خودوری بمب گذاری شده ای را در مقر فرمانده منطقه نظامی دوم منفجر کرد.

این حملات به دنبال نجات یک مسئول نظامی یمنی از انفجار انتحاری که کاروانش را در حضرموت هدف قرارداده و به کشته شدن 4 نفر از همراهان وی منجر شده بود ،رخ داد.

217-9

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: ایران و چین هر دو بر لزوم توسعه همکاری‌های جنوب جهانی تاکید دارند


رسوایی اپستین، گردهمایی ونس را برهم ریخت


عراقچی: اگر آمریکا جنگ را به دیپلماسی ترجیح دهد، قطعاً دچار شکست راهبردی بزرگ‌تر خواهد شد


تقدیم پیام رهبر انصارالله یمن به دبیرکل جمعیت دفاع از ملت فلسطین


دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی با رهبر معظم انقلاب


حمایت ترامپ از نتانیاهو در انتخابات رژیم صهیونیستی جنجال برانگیز شد


سیاست‌های آمریکا و غرب به ضرر خودشان تمام می‌شود


صنعا به شیخ الازهر: عربستان سعودی با وجود پیام‌های اطمینان‌بخش یمنی‌ها، جنگ را انتخاب کرد


شهادت یکی از فرماندهان کمیته‌های مقاومت فلسطین


پاراآسیایی ناگویا؛ تیم ملی پاراتکواندو ایران قهرمان شد