پانتا: ترامپ دیوانه آمریکا را به دهه هشتاد می برد

شنبه 25 ارديبهشت 1395
15:05
پانتا: ترامپ دیوانه آمریکا را به دهه هشتاد می برد العالم - وزير دفاع اسبق آمريكا گفت: دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوريخواه براي رياست جمهوری آمريكا مواضع ديوانه واری دارد كه ما را به دهه هشتاد قرن گذشته بازمی گرداند.

به گزارش پايگاه شبكه خبري العالم، لئون پانتا وزير دفاع اسبق آمريكا ابرازنگرانی کرد که ترامپ ممکن است درصورت انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهوری آمریکا بمب های هسته ای این کشور را درسراسر جهان توزیع کند.

وي افزود: ترامپ مواضع ديوانه واری دارد كه ما را به دهه هشتاد قرن گذشته بازمی گرداند. او از انزوای آمريكا و توزيع بمب ها در ژاپن و كره جنوبی صحبت می كند.

به گزارش شبكه "سی ان ان"، پانتا گفت: چالش واقعی آمريكا در تامين يك رهبری بين الملی واقعی خواهد بود و تفاوت بين هيلاری كلينتون و ترامپ در همين جا است.

وی افزود: ترامپ هر روز صحبت روز قبلش را برای تلطيف آن تغيير می دهد. اين مرد بايد درك كند كه در جهان چه می گذرد و روند امور چگونه است و بايد آماده روبرو شدن با آن باشد. اين ويژگی ها در كلينتون هست. او در چنين اموری تجربه دارد؛ اما ترامپ اين تجربه را ندارد. من خواهان ماجراجويی درباره آينده نيستم.

6-9

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: نام جنگ تجاوزکارانه علیه ایران را عوض نکنید


تاکید مجدد جریان «دیدار ملی» لبنان بر اصول ثابت ملی و رد مذاکرات با اشغالگران


ارائه خدمات کنسولی پاکستان در قم اجرایی شد


انتقاد محافل نظامی اسرائیل از توهمات نتانیاهو علیه ایران؛ «شدنی نیست»


نخبگان هوش مصنوعی کشور در گل گهر گرد هم آمدند+فیلم


انتخابات "اسرائیل"؛ رقابت بر سر قدرت، بدون چشم‌انداز روشن برای تشکیل کشور مستقل فلسطین + ویدئو


قالیباف: اگر مسیر غلط را انتخاب کنید هیچ نفعی نخواهید برد


سخنگوی ارتش: جنایتکارتر از سران آمریکا در تاریخ نداریم


تور کشی اطراف خانه نتانیاهو از ترس حملات پهپادی+تصاویر


زیان امریکن ایرلاینز درپی صعود قیمت سوخت