افشای اسامی شرکت‌هایی که به داعش مواد منفجره داده‌اند

پنج‌شنبه 6 خرداد 1395
08:49
افشای اسامی شرکت‌هایی که به داعش مواد منفجره داده‌اند نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به دبیر کل این سازمان، اسامی شرکت‌های ترکیه‌ای مرتبط با داعش را که به این گروه تروریستی مواد لازم برای تولید دستگاه های انفجاری داده‌اند، فاش کرد.

 

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری "ریا نووستی" تأکید کرد که "ویتالی چورکین" در این نامه نوشته است: "تجزیه شیمیایی ترکیب مخلوط‌های انفجاری که از تروریست‌ها در اطراف شهر تکریت در عراق و شهر کوبانی (عین العرب) در سوریه ضبط شده، و همچنین تحقیق در خصوص نوع شرکت های تولید کننده آنها و شرایط فروش آنها به دیگر کشورها نشان می دهد که این مواد در ترکیه تولید و یا از طریق این کشور به فروش رسیده است".
خبرگزاری اسپوتنیک روسیه نیز خاطرنشان کرد که در این نامه از شرکت‌های بزرگی همچون گولتاش کیمیا، محصولات شیمیایی و صنعتی ماریکم، شرکت مواد شیمیایی متکین، شرکت اکیم گوبره و دیورسی کیمیا نامبرده شده، و گفته می شود این شرکت ها برای داعش پودر آلومینیوم، شوره آمونیاک، هیدروژن پراکسید و غیره ارسال کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم