سرکرده داعش کجاست؟!

يکشنبه 9 خرداد 1395
15:09
سرکرده داعش کجاست؟! روزنامه گاردین فاش کرد که سرکرده داعش هم اکنون در مناطق مرزی عراق و سوریه تردد می کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه گاردین چاپ انگلیس فاش کرد که ابوبکر بغدادی سرکرده داعش روز 18 مارس 2015 در شهر الشرقاط استان صلاح الدین عراق به شدت زخمی شد و فقط افراد بسیار نزدیک به وی و پزشکان معالجش از این واقعه مطلع بودند.
گاردین روز شنبه در گزارشی نوشت : بغدادی 6 ماه در منطقه الباعج در جنوب غرب استان نینوا برای درمان جراحات عمیقش به سر برد و دو نفر از اعضای داعش به نام حامد خلیلوف و ابوعمر الشیشانی در الباعج به دیدن البغدادی رفتند.
این روزنامه انگلیسی افزود : بغدادی یک سال پس از واقعه مجروحیتش فعالیت خود را به عنوان سرکرده داعش از سرگرفت و بین شمال غرب عراق و شمال شرق سوریه تردد می کرد.
گاردین به نقل از شاهدی به نام خالد حمزه گزارش داد : بغدادی دائماً در حال حرکت است، و به موصل می رود و بین مناطق بیلیج ، الباعج و تلعفر تردد می کند .
مصاحبه های گاردین با افراد مطلع از مجروح شدن بغدادی نشان می دهد که مساله مجروحیتش پنهان نگه داشته می شد و آمریکا از زخمی شدن سرکرده داعش ابراز بی اطلاعی می کرد .
گاردین در پایان گزارش خود نوشت : گفته های افراد مطلع از مجروحیت بغدادی نشان می دهد که وی هم اکنون در شمال عراق و شمال شرق سوریه تردد می کند و در 6 ماه گذشته در شهرهای الشدادی و البوکمال سوریه دیده شده است و مدارک موثق نشان می دهد که بغدادی به الباعج ، تلعفر ، العباسیه و موصل نیز رفته است.

214

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه