برخورد العبادی با افراد خاطی در عملیات فلوجه

يکشنبه 16 خرداد 1395
10:42
برخورد العبادی با افراد خاطی در عملیات فلوجه حیدر العبادی نخست وزیر عراق اعلام کرد دستور بازداشت دو متهم به اقدام علیه شهروندان در طی عملیات نظامی جاری برای آزادسازی شهر فلوجه از چنگال گروهک تروریستی داعش را صادر کرده است.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، العبادی خاطرنشان کرد که این گونه اقدامات برنامه ریزی شده نیست. البته ما در برابر آنها ساکت نمی مانیم و بر اقدامات زشت هیچ کس سرپوش نمی گذاریم.
وی ضمن اعلام این مطلب بر لزوم محترم شمردن حقوق بشر و عدم تعدی علیه شهروندان طی عملیات نظامی تاکید کرد.
نخست وزیر عراق گفت: اشتباهاتی روی داده و من به آنها اذعان دارم . رزمندگان شرکت کننده در نبردهای فلوجه همگی دارای یک سبک و سیاق نیستند. ما هیچ گونه اقدامی علیه شهروندان را نمی پذیریم و به نیروهای نظامی تاکید کردیم که باید حقوق بشر را مراعات کنند و کرامت مردم را محترم بشمارند.
وی خاطرنشان کرد: ما دستور بازداشت برخی از افراد متهم به به اتهاماتی همچون قتل و آزار و اذیبت شهروندان را صادر کردیم و آنها تحویل عدالت داده خواهند شد.

209
 

0% ...

آخرین اخبار

کمیسر اتحادیه اروپا خواستار ورود فوری کمک‌های بیشتر به غزه شد


سناتور آمریکایی: مردم آمریکا خواستار پایان دادن به جنگ با ایران هستند


فرار به جلوی روبیو برای توجیه «جنگ ناخوشایند» علیه ایران


افزایش بیش از پنج برابری بدهی خارجی اوکراین


پسکوف: هیچ‌گونه مذاکره‌ای با اروپا در خصوص توافق امنیتی صورت نگرفته است


الازهر مصر: بارندگی‌های شدید و سرمای زمستان، فاجعه انسانی در غزه را تشدید کرده است


50 کشور جهان برای صدور بیانیه مشترک علیه اسرائیل آماده می‌شوند


صدها هزار نفر از مردم هلند علیه نسل‌کشی در غزه تظاهرات کردند + فیلم


حماس: رژیم صهیونیستی مسئول کامل فاجعه ریزش توده شن روی چادرهای آوارگان است


رسانه عبری: ونس دوره پساترامپ را کلید زده است