یک زن سیاه پوست در ناتو به فرماندهی رسید

چهارشنبه 19 خرداد 1395
10:11
یک زن سیاه پوست در ناتو به فرماندهی رسید برای نخستین بار یک زن سیاه پوست آمریکایی، در ناتو، به مقام فرماندهی رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، دریابُد "میشل هاوارد" فرماندهی نیروهای ناتو در ناپولی، جنوب ایتالیا، را بر عهده گرفت تا اولین زن سیاه پوست آمریکایی باشد که به این منصب رسیده است.
روزنامۀ "رأی الیوم" نوشت که هاوارد 56 ساله، در مراسمی که در پایگاه ناتو نزدیک ناپولی برگزار شد، جانشین دریابُد "مارک فرگوسن" آمریکایی شد.
مراسم تودیع و معارفۀ فرماندهان پیشین و جدید پایگاه ناتو، با حضور نمایندگان 25 کشور عضو پیمان و ژنرال کورتز اسکاباروتی، فرماندۀ آمریکایی ناتو، برگزار شد.
"خام هاوارد " که معاون فرماندۀ عملیات نیروی دریایی آمریکا بوده است، در سال 1999، اولین زن سیاه پوستی بود که یک ناو آمریکایی را هدایت کرد.
هنگامی که در مراسم تودیع و معارفه از هاوارد دربارۀ بزرگ ترین مانع در مسیر شغلی اش سؤال شد، بر خلاف انتظارها، او زن یا سیاه پوست بودن را بزرگ ترین مشکل خود نداست، بلکه پاسخ داد: «فکر می کنم، به شکل ویژه، به دلیل کوتاهی قامتم با مشکل رو به رو شده ام».
یکی از دو مرکز فرماندهی وابسته به قرارگاه کل این پیمان نظامی در اروپا، در پایگاه ناپولی واقع است. بروکسل قرارگاه اروپایی ناتو است.

220-9
 

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد