مقتدا صدر به شیخ عیسی قاسم: به عراق بیا

سه شنبه 1 تير 1395
19:46
مقتدا صدر به شیخ عیسی قاسم: به عراق بیا العالم - در اعتراض به لغو تابعیت آیت الله شیخ عیسی قاسم مرجع تقلید شیعیان بحرین، مقتدا صدر، رهبران جریان صدر، مردم عراق را به تظاهرات در روز جمعه فراخواند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مقتدا صدر، در پیامی که بر صفحۀ تویتر خود منتشر کرد، نوشت: شیخِ مجاهد و عزیز، جناب عیسی قاسم، هرگاه ناچار به ترک بحرین شدی، عراق به تو خوش آمد می گوید، عراق را کشور خود بدان.

وی افزود: از برادرانمان در بحرین می خواهیم بر شدت انقلاب مسالمت جویانۀ خود بیفزایند و مراقب باشند در دام رژیم های آل سعود و آل خلیفه نیفتند.

رهبر جریان صدر در ادامه خطاب به حکام عرب حاشیه خلیج فارس گفت: بدانید که ظلم پایدار نمی ماند و خداوند مستضعفان را پیروز می گرداند، بنابراین از صدام عبرت بگیرید، صدام اکنون کجاست؟ "و گمان مبر كه خدا از كارهای ظالمان غافل است (نه، بلكه كيفر) آنها را به روزی موکول کرده است که در آن، چشم ها از ترس و وحشت، از حرکت باز می ایستد."

تحصن بحرینی ها در مقابل منزل شیخ عیسی قاسم

گفتنی است که دولت بحرین، روز دوشنبه، تابعیت بحرینی آیت الله شیخ عیسی قاسم مرجع تقلید شیعیان بحرین را لغو کرد و با این کار، واکنش های گستردۀ داخلی و بین المللی را سبب شد.

مردم بحرین، در اعتراض به این تصمیم دولت، برای دومین روز متوالی، در مقابل منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم در منطقه الدراز، تحصن کردند. در بسیاری دیگر از مناطق بحرین نیز تظاهرات شبانه برگزار شد که عناصر سرکوبگر آل خلیفه با گازهای سمی و گاز اشک آور، با آن برخورد کردند.

205-9

0% ...

آخرین اخبار

امارات از حمله پهپادی به مناطقی در خاک این کشور خبر داد


افشاگری یک سایت اطلاعاتی از جزئیات همکاری فرمانده نیروهای پشتیبانی سریع سودان با اسرائیل


اسلام‌ستیزی در دستور کار راست افراطی فرانسه؛ جریمه در انتظار زنان محجبه


دیدار رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست‌وزیر هند


خشونت و آزار زنان اسیر فلسطینی از سوی وزیر افراطی صهیونیست برای کسب آرا+ فیلم


هشدار سیاست‌مدار عراقی درباره توطئه موساد علیه ایران و عراق


میلاد پیامبر اکرم (ص) نمادی از همبستگی و همدلی مردم ایران+فیلم


سناتور دموکرات: هیچ یک از اقدامات ترامپ آمریکا را قوی‌تر و امن‌تر نکرده است


نماینده پارلمان لبنان: تشدید حملات رژیم صهیونیستی به جنوب، نقض قوانین بین‌المللی است


پزشکیان وارد بیشکک شد