نامۀ لو رفتۀ شاه عربستان دربارۀ شیخ عیسی قاسم

چهارشنبه 2 تير 1395
07:55
نامۀ لو رفتۀ شاه عربستان دربارۀ شیخ عیسی قاسم پادشاه عربستان در نامه‌ای به پادشاه بحرین خواستار اقدام علیه آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این نامه مدت کوتاهی پس از اقدام آل خلیفه در لغو تابعیت شیخ عیسی قاسم منتشر شده است.
در بالای این نامه تاریخ آن 14/9/1427 (31/3/95) درج شده که دقیقا همان روزی است که تصمیم آل‌خلیفه برای لغو تابعیت آیت الله شیخ عیسی قاسم، اعلام شد.
"سلمان بن عبدالعزیز" در این نامه به "حمد بن عیسی آل خلیفه" می‌نویسد: "نظر به گفتگوهای قبلی درباره فعالیتهای شیعیان و کارهای آنان که باعث متزلزل شدن ثبات و امنیت کشور شما در برهه اخیر شده، ملاحظه می‌کنیم که این تهدیدها باعث نگرانی درمورد مناطق شرق عربستان شده است."
سلمان در ادامه به حمد بن عیسی توصیه می‌کند همه اقدامات لازم را علیه شیخ عیسی احمد قاسم اتخاذ کند.
پادشاه عربستان در پایان به حمد بن عیسی اطمینان خاطر می‌دهد، از همه اقداماتی که برای حفظ امنیت و ثبات دو کشور انجام می‌دهد، حمایت ‌می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا


حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش