"بهار غربی" اروپا را به کدام سو می برد؟

يکشنبه 6 تير 1395
13:04
در حالی که واکنش ها به خروج بریتانیا از اتحادیۀ اروپا ادامه دارد، برخی کارشناسان این رخداد را سر آغاز دورانی می دانند که از آن با تعبیر "بهار غربی" یاد می شود.


به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دکتر "سعید اللاوندی"، مدیر مرکز مطالعات اروپا و مدیترانه در مرکز "الاهرام" مصر، درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا گفت: «انگلیس عضویت کامل در این اتحادیه نداشت. اقدام این کشور برای خروج از اتحادیۀ اروپا بیانگر تکبر و خودبزرگ بینی آنست» اللاوندی تأکید کرد که خروج انگلیس از اتحادیه اروپا به منزله یک بمب ساعتی است که در نهایت به فروپاشی این اتحادیه منجر خواهد شد.
این کارشناس مصری با اشاره به این موضوع که غرب در آستانه فروپاشی یا به اصطلاح "بهار غربی" است خاطرنشان کرد که انگلیس از اتحادیه اروپا خارج شد تا خود را به دامان آمریکا بیاندازد. 

208-220

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود