مجتهد: شاه ‌عربستان، یک شیخِ‌ سعودی را ربود!

يکشنبه 6 تير 1395
23:27
مجتهد: شاه ‌عربستان، یک شیخِ‌ سعودی را ربود! "مجتهد" افشاگر مشهور سعودی، مردم را به جست وجو در پی مبلغ گم شدۀ سعودی فراخواند و احتمال داد که وی به دستور پادشاه "گم وگور" شده باشد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مجتهد، در پیامی در صفحۀ تویتر خود نوشت: فراخوان برای جست وجو در پی "سلیمان الدویش" مبلغ سعودی که در عربستان مفقود شده است؛ هر کس اطلاعاتی دربارۀ او دارد، فوری به خانواده او اطلاع دهد.

مجتهد سپس در چند پیام متولی فاش کرد که از زمان ناپدید شدن الدویش تاکنون، وزارت کشور و دادستانی این موضوع را انکار می کنند و سازمان بازرسی می گوید: نمی دانیم زنده است یا مرده.

مجتهد احتمال داد که وزارت کشور برای سرپوش نهادن بر این موضوع، یکی از وکلا یا اعضای خانواده او را مجور کند که ادعای مفقود شدن او را تکذیب کند و چه بسا حتی او را از زندان آزاد کنند تا خودش زندانی بودنش را تکذیب کند !

مجتهد در پایان پرده از حقیقتِ تلخ این ماجرا برداشت و نوشت: واقعیت آن است که شیخ الدویش، به دستور پسرِ ملک سلمان، در بازداشت است و اگر این طور نبود، پلیس به جست وجو در پی او مبادرت می کرد، به ویژه که وی به سبب خدمات ویژه ای که برای وزارت کشور انجام می دهد، برای بن نایف وزیر کشور ارزش ویژه ای دارد.

گفتنی است که سلمان الدویش، چند ماه پیش، در صفحه تویتر خود، چند نصیحت خطاب به پادشاه منتشر کرد که آن ها را "نصیحت های مفید تربیتی" نام گذاشت. یکی از این نصیحت ها این بود: در اعتماد هر چه بیشتر به پسر نوجوان و نازپرورده ات زیاده روی نکن و اگر این کار را کردی اختیارات بدون نظارت و بازخواست به او نده، وگرنه هر روز منتظر فاجعه ای از جانب او باش.

205 ـ 211

 

0% ...

آخرین اخبار

سناتور آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه حماسی برای آمریکاست


افزایش سهمیه کالاهای اساسی استان‌های مسافرپذیر


عراقچی در گفت‌وگو با لاوروف: بی‌تفاوتی به قانون‌شکنی آمریکا و اسرائیل، منطقه و جهان را ناامن می‌کند


موج سی و هفتم عملیات غرورآفرین "وعده صادق۴" در شب قدر اجرا شد + فیلم


"تأکید بر حق دفاع مشروع ایران" درگفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه ایران با دبیرکل سازمان ملل


خبرنگار العالم در پمپ بنزین های پایتخت: جریان سوخت‌رسانی عادی است


هشدار سخنگوی‌ ارشد نیروهای مسلح به دشمنان در پی حمله به مناطق مسکونی


سخنگوی سپاه: ادعای عبور کشتی با اسکورت ارتش آمریکا از تنگه هرمز کذب محض است


سازمان اطلاعات سپاه: تعدادی از عوامل و عناصر وطن‌فروش دستگیر شدند


عراقچی: انتشار اخبار جعلی، مردم آمریکا را از سونامی اقتصادی نجات نخواهد داد