ترکیه "اینجرلیک" را باز نکرده، بست!

دوشنبه 14 تير 1395
19:07
ترکیه العالم - وزیر خارجه ترکیه اظهارات خود را درباره آمادگی ترکیه برای گشودن پایگاه هوایی اینجرلیک به روی جنگنده‌های روسیه برای مقابله با داعش، پس گرفت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم و به نقل از روسیه الیوم، "مولود چاووش اوغلو" وزیر امور خارجه ترکیه امروز (دوشنبه) در نشست اعضای دولت ترکیه گفت: درباره "باز" بودن پایگاه هوایی اینجرلیک به روی جنگنده های روسی چیزی نگفته است، اما ترکیه می تواند در زمینه مبارزه با داعش با روسیه همکاری کند.

وی افزود: رسانه های ترکیه برداشت نادرستی از اظهارات او در این زمینه داشته اند و رسانه های روسیه نیز بر همین اساس اظهارات او را به صورت تحریف شده منعکس کرده اند.

رسانه های ترکیه پیشتر اعلام کردند که چاووش اوغلو در گفت وگو با شبکه تلویزیونی "تی آر تی" ترکیه که امروز پخش شد، گفت: ترکیه با همه کسانی که با داعش بجنگند همکاری خواهد کرد و آنکارا پایگاه هوایی اینجرلیک را به روی کسانی که خواهان مشارکت فعال در این جنگ باشند، گشوده است؛ بنابراین چه مانعی دارد که اینک آنکارا با همین چارچوب با مسکو همکاری کند؟.

کرملین نیز درخصوص اظهارات منتشر شده وزیر خارجه ترکیه درباره احتمال باز کردن پایگاه اینجرلیک به روی نیروهای هوایی روسیه، اعلام کرد که هم اکنون مذاکرات رسمی با آنکارا در این خصوص جریان ندارد، اما اظهارات چاووش اوغلو در این زمینه بسیار مهم است.

"دمیتری بیسکوف" سخنگوی رسمی پوتین رئیس جمهور روسیه نیز امروز در سخنانی گفت: طرف روسی پیشنهاد روسیه را درباره پایگاه اینجرلیک از طریق رسانه ها دریافت کرده و این اظهارات بسیار مهم است.

وی با اشاره به این که این موضوع باید رسمی شود، تاکید کرد که روسیه و ترکیه باید کانال های تبادل اطلاعات بین دستگاه های اطلاعات دو طرف را بازگشایی کنند.
پایگاه هوایی اینجرلیک در جنوب شرق ترکیه 10 کیلومتر شهر اضنه قرار دارد و از سال 1955 که افتتاح شده، مورد استفاده نیروی هوایی ترکیه و آمریکا قرار گرفته است.

هواپیماهای ائتلاف بین المللی مدعی مبارزه با تروریسم نیز اینک از این پایگاه برای انجام عملیات در آسمان سوریه استفاده می کنند.
اظهارات اخیر مقامات ترکیه در خصوص امکان همکاری نزدیک آنکارا و مسکو در مقابله با تروریسم، بیانگر تغییر جدی در روابط دو کشور بعد از بحران سرنگونی جنگنده روسی در آسمان سوریه است.

213

0% ...

آخرین اخبار

هشدار مشاوران ترامپ درباره تداوم جنگ تا پایان ریاست‌جمهوری


تسلط نیروهای یمنی بر شهر «الخوخه» و پیشروی به سمت «المخاء»


حملات موشکی و پهپادی یمن به جنوب عربستان سعودی


قسام شهادت یکی از اعضای شورای نظامی خود در کرانه باختری را تسلیت گفت


از گرسنگی خاموش در غزه تا اعتراض نخبگان عراق و پرچم فلسطین در پرتغال + ویدئو


واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام: این فضاسازی‌ها بی‌اثر است


بقائی: ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت موضوعیت ندارد


بیانیه ارتش لبنان: ۷۷۰۰ مورد نقض «توافق چارچوب» توسط اسرائیل


هشدار صریح لبنان؛ مانور اسرائیل در خلأهای امنیتی جنوب


ویدئو گرافیک| گزارش کامالا هریس از گرانی بنزین در کارولینای شمالی


پربیننده ترین خبرها

اردن از حمله موشکی به کشورش خبر داد و گزارش های اولیه حاکی از حمله به دو پایگاه الازرق و شاهزاده حسن است.


همزمان با شلیک چندین و چند موشک از نقاط مختلف ایران، صدای چند انفجار در اردن شنیده شده است.


قیمت نفت خام برنت به ۹۹.۰۲ دلار در هر بشکه رسید.


نیروهای آمریکایی به یک نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارک حمله کردند.


سپاه پاسداران: به همه خدمه نفتکش‌ها در مجاورت بنادر کویت و بحرین هشدار می‌دهیم که کشتی‌های خود را ترک کنند زیرا هدف قرار خواهند گرفت.


اصابت موشک‌های ایرانی به پایگاه‌های آمریکا در اردن/ اردن حمله موشکی را تأیید کرد


سپاه: آشیانه تعمیر و نگهداری و محل استقرار جنگنده های F-۳۵ ،F-۱۶ ،F-۱۵ هدف قرارگرفت


سپاه: ناوشکن های رزمی آمریکا مورد حمله قرار گرفتند


سپاه: دو فروند شناور آمریکایی ، ۸ نفتکش ۱۰ کشتی هدف قرار گرفت+ فیلم


رویترز: نفت در آستانه ۱۰۰ دلاری شدن قرارگرفت


ارتفاعات «علی الطاهر» به محور نبرد مقاومت با اشغالگران تبدیل شده است+ فیلم