ارتش عراق 600 داعشی را کشت

شنبه 19 تير 1395
17:30
ارتش عراق 600 داعشی را کشت ارتش عراق از کشته شدن بیش از 600 تروریست داعشی در شمال الرمادی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع آگاه به نقل از "اسماعیل المحلاوی" فرمانده عملیات استان الانبار اعلام کردند که 600 تروریست داعشی در درگیری با نیروهای عراقی کشته شدند و در نتیجه این درگیری‌ها نیروهای امنیتی عراق توانستند منطقه "البوریشه" در شمال غرب الرمادی را از سیطره تروریست‌ها آزاد کنند.

به گفته این منبع نظامی عراقی، شماری از عناصر داعش نیز در نتیجه درگیری های اخیر، از طریق رود فرات به الرمادی گریخته اند.

آزاد سازی یکی ازپایگاه های هوایی عراق
یک منبع امنیتی در فرماندهی عملیات نینوا نیز اعلام کرد که نیروهای عراقی مبارزه با تروریسم، موفق شده اند وارد یک پایگاه هوایی تحت تصرف تروریست های داعش در جنوب موصل شوند بدون آن که تروریست‌ها بتوانند مقاومتی از خود نشان دهند.

خاطرنشان می شود که نیروهای عراقی در چندین محور با تروریست های داعش درگیر هستند و تاکنون علاوه بر آزادسازی چندین منطقه خسارت های سنگینی به آنان وارد کرده اند.
213-211-220

0% ...

آخرین اخبار

هشدار یمن به شرکت‌های بیمه: فریب تضمین‌های سعودی را نخورید


عراقچی در دیدار با همتای قطری: کشورهای منطقه نباید اجازه استفاده آمریکا از خاک خود علیه ایران را بدهند


کلافگی ارتش تا دندان مسلح صهیونیست‌ها از بادبادک های غزه!


سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا