کشته شدن دو نیروی پلیس مصر در سینا

دوشنبه 21 تير 1395
17:55
کشته شدن دو نیروی پلیس مصر در سینا حمله مسلحانه به نیروهای پلیس مصر درمنطقه سینا در شمال این کشور، به کشته و زخمی شدن چند نفر از این نیروها منجر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از پایگاه " روسیا الیوم"، یک منبع امنیتی مصری اعلام کرد درحمله عناصر مسلح به یک خودروی پلیس مصر در روستای المنبطح در مرکز سینا، دو نیروی پلیس کشته و سه نیروی دیگر زخمی شدند.
نیروهای امنیتی مصر با تروریست ها درمنطقه سینا که با حملات خود پلیس و ارتش مصر را هدف قرار می دهند، می جنگند. این حملات از زمان برکناری محمد مرسی از ریاست جمهوری در ژوئیه 2013 تشدید شده است.
گروه موسوم به " انصار بیت المقدس" خطرناک ترین گروه تروریستی مسلح در شبه جزیره سینا به شمار می رود و این گروه از چند ماه پیش، نام " ولایت سینا" را برای خود انتخاب و با گروه تروریستی داعش بیعت کرده است.
وزارت کشور مصر روز شنبه از کشته شدن یک نیروی پلیس در تیراندازی عناصر ناشناس در شهر العریش در استان سینای شمالی خبر داد و شاهدان گفتند که عناصر مسلح از داخل یک خودروی شخصی به پلیس تیراندازی کردند.
215

0% ...

آخرین اخبار

ادعای رسانه عراقی از وجود شبکه قاچاق نفت این کشور به سرزمین‌های اشغالی


معاون وزیر خارجه انگلیس بر ضرورت کاهش تنش‌های منطقه‌ای از مسیر دیپلماسی تأکید کرد


اف‌بی‌آی: کره شمالی ۶ میلیارد دلار از دارایی‌های دیجیتال بایننس را سرقت کرد


فیدان: بسته شدن تنگه هرمز فشار اقتصادی جهانی را افزایش داده است


زلزله ۴.۵ ریشتری بوشهر را لرزاند


اولیانوف: اروپا نقش کلیدی در ایجاد زمینه تجاوز آمریکا علیه ایران داشت


سرلشکر رضایی: طبق ابلاغ مقام معظم رهبری، پاسخ ایران به حمله دشمن هولناک خواهد بود


گزارش آسوشیتدپرس از خسارت سنگین آمریکا در پی پاسخ ایران به حملات/۲۶ پایگاه نظامی تخریب شد


وقوع انفجارهای شدید در جنوب لبنان بر اثر حملات هوایی و پهپادی رژیم صهیونیستی


توقف مجدد پروازها در فرودگاه ملک فهد عربستان