زنان‌ عربستانی در دام فریبکاران شبکه‌های اجتماعی

شنبه 26 تير 1395
18:18
زنان‌ عربستانی در دام فریبکاران شبکه‌های اجتماعی وزارت کشور عربستان به شهروندان هشدار داد در دام گروههای کلاهبرداری که از طریق شبکه‌های اجتماعی، به دنبال سوء استفادۀ مالی از آنها هستند، گرفتار نشوند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "محمد المرعول" مدیر ادارۀ روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت کشور عربستان گفت که به تازگی شکایات متعددی از سوی شهروندان به خصوص زنان عربستانی دریافت شده که از سوی عده ای در ترکیه و برخی کشورهای دیگر مورد سوءاستفاده قرار گرفته اند.

وی هشدار داد که شهروندان مراقب باشند فریب کسانی را که در شبکه های اجتماعی با وعده های درمانی یا تجاری اقدام به کلاهبرداری می کنند، نخورند.

المرعول خاطرنشان کرد، شهروندان باید در مواجهه با تبلیغات شبکه های اجتماعی جانب احتیاط را رعایت کنند چون این تبلیغات بعضا از سوی کلاهبردارانی مطرح می شود که بعد از جلب اعتماد کاربران، با تهدید اقدام به اخاذی می کنند.

202 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت


کاریکاتور | صفحات خونین تاریخ آمریکا؛ میراثی از جنایت، مداخله و جنگ‌افروزی علیه ملت‌ها


کارشناس عرب: پایگاه های آمریکا برای کشورهای عرب هزینه ساز شدند/ اعتماد مطلق به واشنگتن فروریخت


عراقچی: مردم ژاپن باید دولتشان را در قبال جنایات آمریکا پاسخگو کنند


رئیس قوه قضائیه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است


تیراندازی در مراسمی در شمال سوئیس یک کشته و چند زخمی برجای گذاشت