دعوت مرجع عراقی برای ایجاد نظام ریاست جمهوری

يکشنبه 10 مرداد 1395
09:05
دعوت مرجع عراقی برای ایجاد نظام ریاست جمهوری یکی از مراجع دینی عراق، ایجاد نظام ریاست جمهوری در این کشور و کنار گذاشتن نظام پارلمانی را خواستار شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم آیت الله "قاسم الطائی" به شبکه خبری السومریه گفت: اصلاح و تغییر باید به صورت ریشه ای انجام شود، و تحولات اخیر را نمی‌توان اصلاح امور دانست.
وی تأکید کرد که نظام حاکم در عراق باید ریاست جمهوری باشد و باید نظام پارلمانی را کنار گذاشت.
الطائی افزود: مرجعیت در بیانیه‌های خود در نمازهای جمعه مسائل بسیاری را در خصوص امتیازات سیاستمداران تذکر داده است، با این حال هیچ پاسخی داده نشده و امتیازها همچنان باقی مانده است.
وی بر حمایتش از تظاهرات و راهپیمایی‌ها برای اصلاح واقعی امور این کشور، و از بین بردن فساد، تأکید کرد.
الطائی اظهار داشت: مشکل این است که هیچ اراده‌ای در مدیریت کشور وجود ندارد، و عراق آشکارا از طریق سفارت آمریکا مدیریت می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد