آمریکا برای تحویل گولن پای میز مذاکره رفت!

دوشنبه 1 شهريور 1395
19:19
آمریکا برای تحویل گولن پای میز مذاکره رفت! العالم - یک منبع دیپلمات اعلام کرد که هیاتی آمریکایی متشکل از تعدادی از مسئولان وزارت خارجه و دادگستری آن کشور برای گفت و گو در باره تحویل دادن فتح الله گولن به ترکیه ،امروز وارد آنکارا شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تارنمای سومریه نیوز به خبرگزاری تاس گفت که مسئولان واشنگتن پیشنهاد مشورت درباره تحویل دادن فتح الله گولن مخالف دولت ترکیه که در خاک آمریکا زندگی می کند را به آنکارا ارائه کرده اند.

دولت ترکیه تاکنون بارها با ادعای دست داشتن فتح‌الله گولن در کودتای نافرجام اواخر تیرماه امسال،  استرداد وی از آمریکا را خواستار شده است.

آمریکایی‌ها گفته‌اند که درخواست را بررسی می‌کنند ولی مدارک ارسالی ترکیه باید مستدل باشند و تشخیص این به عهده وزارت خارجه و دادگستری آمریکا خواهد بود.

فتح الله گولن اردوغان و یارانش را به راه انداختن نمایش کودتا برای فراهم شدن زمینه سرکوب مخالفان متهم کرده اند.

ترکیه و آمریکا موافقتنامه استرداد مجرمین با هم امضا کرده‌اند و بررسی درخواست استرداد طرف مقابل توسط کمیته‌ای ۲ وزارتخانه‌ای، امری نامعمول است.

کودتای نافرجام ترکیه دست کم 246  کشته به جا گذاشت و هزاران نفر توسط مقام های آنکار دستگیر و یا از سمت های خود برکنار شدند.

9

 

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد


تظاهرات ضد صهیونیستی در پاریس+ فیلم


رویارویی روسیه با اروپا در اوکراین و ایستادگی ایران مقابل آمریکا در منطقه


بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند