آمریکا برای تحویل گولن پای میز مذاکره رفت!

دوشنبه 1 شهريور 1395
19:19
آمریکا برای تحویل گولن پای میز مذاکره رفت! العالم - یک منبع دیپلمات اعلام کرد که هیاتی آمریکایی متشکل از تعدادی از مسئولان وزارت خارجه و دادگستری آن کشور برای گفت و گو در باره تحویل دادن فتح الله گولن به ترکیه ،امروز وارد آنکارا شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تارنمای سومریه نیوز به خبرگزاری تاس گفت که مسئولان واشنگتن پیشنهاد مشورت درباره تحویل دادن فتح الله گولن مخالف دولت ترکیه که در خاک آمریکا زندگی می کند را به آنکارا ارائه کرده اند.

دولت ترکیه تاکنون بارها با ادعای دست داشتن فتح‌الله گولن در کودتای نافرجام اواخر تیرماه امسال،  استرداد وی از آمریکا را خواستار شده است.

آمریکایی‌ها گفته‌اند که درخواست را بررسی می‌کنند ولی مدارک ارسالی ترکیه باید مستدل باشند و تشخیص این به عهده وزارت خارجه و دادگستری آمریکا خواهد بود.

فتح الله گولن اردوغان و یارانش را به راه انداختن نمایش کودتا برای فراهم شدن زمینه سرکوب مخالفان متهم کرده اند.

ترکیه و آمریکا موافقتنامه استرداد مجرمین با هم امضا کرده‌اند و بررسی درخواست استرداد طرف مقابل توسط کمیته‌ای ۲ وزارتخانه‌ای، امری نامعمول است.

کودتای نافرجام ترکیه دست کم 246  کشته به جا گذاشت و هزاران نفر توسط مقام های آنکار دستگیر و یا از سمت های خود برکنار شدند.

9

 

0% ...

آخرین اخبار

ترور مولوی گرگیج نشانه استیصال تروریست ها در برابر بصیرت مردم سیستان وبلوچستان است/ انتقام می گیریم


دیدار "عراقچی" و "وانگ یی" در چین؛ پکن خواستار بازگشت طرفین به میز مذاکره شد


بیانیه سپاه پاسداران در پی ترور و شهادت عالم برجسته سیستان و بلوچستان


تصاویر جدید سی بی اس نیوز از خسارات گسترده پایگاه های آمریکا بر اثر حملات ایران+ عکس


انهدام پهپاد پیشرفته MQ-9 آمریکا در عملیات بامداد امروز


واکنش سخنگوی سپاه به روایت هالیوودی آمریکایی ها درباره نجات خلبان متجاوز در خاک ایران+ فیلم


تقدیر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام از سرمایه‌ زوال‌ناپذیر امنیت ملی


نیویورک تایمز: ترامپ با فروش ۴۰ هزار بمب یک تنی به اسرائیل موافقت کرد


بلینکن: همه کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال توافق با تهران هستند


سرنگونی جنگنده سعودی در آسمان یمن