مسئول امور شرعی داعش درافغانستان کشته شد

جمعه 5 شهريور 1395
23:25
مسئول امور شرعی داعش درافغانستان کشته شد در حمله هوایی پهپادهای رزمی آمریکا به یک خودروی سواری در استان ننگرهار واقع در شرق افغانستان مفتی شرعی گروه تروریستی تکفیری داعش در این کشور کشته شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، مولوی جلال الدین مفتی گروه تروریستی تکفیری داعش در افغانستان تا یکسال پیش از فرماندهان میدانی گروه طالبان در منطقه بشمار می رفت اما با اعلام تاسیس شاخه داعش در این کشور به آن پیوسته و با ابوبکر البغدادی رهبر این گروه بیعت کرده بود.

وی دومین مسئول ارشد داعش در افغانستان است که طی سه ماه گذشته در حملات هوایی پهپادهای آمریکایی کشته شده است.

ناظران معتقدند دولت اوباما با ترور فرماندهان ارشد داعش در افغانستان در صدد بهره برداری تبلیغاتی از این موضوع در جریان انتخابات آینده این کشور بنفع کاندیدای دموکرات ها یعنی هیلاری کلینتون است.

9

0% ...

آخرین اخبار

ناکامی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران و آشکار شدن شکاف‌های عمیق در میان سران تل‌آویو+ فیلم


واکنش پیش‌بینی‌شدۀ ایران، پایگاه‌های آمریکا را به لرزه درخواهد آورد +فیلم


ترامپ از ایران خواست به تجاوز آمریکا پاسخ ندهد!


تجاوز آمریکا به مناطقی از جنوب ایران /تهران وعده تلافی داد


گزارش العالم از وخامت اوضاع اسیران زن فلسطینی+ فیلم


بن گویر با انتشار ویدئویی، گرسنگی‌ دادن به اسیران فلسطینی را به تمسخر گرفت+فیلم


کنترل تنگه هرمز ابزاری قدرتمندتر از بمب هسته‌ای


ستادکل نیروهای مسلح: هزینه سنگینی بر دشمن آمریکایی تحمیل می‌کنیم


سخنگوی سپاه: آمریکا از حملات جدید خود پشیمان خواهد شد


سنتکام تجاوز به ایران را تأیید کرد