استقبال سازمان ملل از لغو ممنوعیت بورکینی در فرانسه

سه شنبه 9 شهريور 1395
17:07
استقبال سازمان ملل از لغو ممنوعیت بورکینی در فرانسه کمیسر حقوق بشر سازمان ملل از حکم دادگاه عالی فرانسه در لغو ممنوعیت لباس شنای اسلامی زنان در این کشور استقبال کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از الیوم السابع، دفتر کمیسر حقوق بشر سازمان ملل با صدور بیانیه ای ممنوعیت استفاده از لباس شنای اسلامی در سوریه را به منزله ترغیب به تعصب در میان مسلمانان و انگشت نما کردن آنها دانست و از لغو این ممنوعیت توسط دادگاه عالی قضایی این کشور استقبال کرد.
دفتر کمیسر عالی حقوق بشر در این بیانیه تأکید کرد: چنین تصمیماتی نه تنها باعث بهبود وضعیت امنیتی نخواهد شد بلکه باعث تقویت تعصب دینی و انگشت نما کردن مسلمانان به ویژه زنان مسلمان خواهد شد.
وی افزود: قوانین مربوط به پوشش از جمله قانون ممنوعیت استفاده از لباس شنای اسلامی به طرز نامناسبی بر زنان و دختران تأثیر خواهد گذاشت و با نادیده گرفتن قدرت آنها در زمینه اتخاذ تصمیم گیری های مستقل در زمینه پوشش، استقلال آنها را نادیده می گیرد.
کمیسر حقوق بشر سازمان ملل افزود: براساس معیارهای بین المللی حقوق بشر، هیچ کسی – جز در موارد بسیار معدودی از جمله حفظ امنیت و نظم عمومی، بهداشت عمومی یا اخلاق - حق ورود به حریم آزادی فردی در زمینه اعلام دین یا باورهایش از جمله طرز پوشش را ندارد. علاوه بر این تدابیر اتخاذ شده تحت عنوان حفظ نظم عمومی باید براساس قوانین بین المللی حقوق بشر، مناسب، ضروری و معقول باشند.
یادآور می شود 30 شهر ساحلی فرانسه تابستان امسال پوشیدن لباس شنای اسلامی زنان مشهور به بورکینی را ممنوع اعلام کردند. برخی بر این باورند این اقدام واکنشی تحریک کننده پس از حمله تروریستی 14 ژوئیه گذشته در نیس پاریس است که منجر به کشته شدن 86 نفر شد.
شورای عالی قضایی، عالی ترین نهاد قضایی در فرانسه روز جمعه گذشته قانون ممنوعیت مذکور توسط شهرداری شهرهای مذکور را لغو و خطاب به شهرداران شهرهای مختلف این کشور تأکید کرد: هر گونه ممنوعیت لباس شنای اسلامی تنها زمانی مجاز است که خطرات قطعی آن برای امنیت ثابت شده باشد.
216

0% ...

آخرین اخبار

آیت‌الله سبحانی: اربعین تجلی‌گاه قدرت معنوی تشیع است


گفتگوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با وزرای امور خارجه عمان و عربستان


جنایت‌کاران حادثۀ تروریستی ملک‌شهر اصفهان اعدام شدند


نماینده پارلمان عراق: آمریکا کشور ما را یکی از ایالت‌های خود می‌داند


بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم