دیدار قریب‌الوقوع اسد و اردوغان در مسکو؟!

جمعه 12 شهريور 1395
23:21
دیدار قریب‌الوقوع اسد و اردوغان در مسکو؟! یک روزنامه لبنانی، از دیدار قریب الوقوع رؤسای جمهور سوریه و ترکیه در مسکو خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه السفیر در یادداشتی به قلم "محمد بلوط" نوشت: اسد و اردوغان در پایان ماه سپتامبر جاری در مسکو و با وساطت پوتین دیدار خواهند کرد.
نویسنده السفیر در این مقاله با عنوان "آیا پوتین، اسد و اردوغان را کنار هم می نشانَد؟"، مدعی شد که از زمان سفر اردوغان به سن‌پترزبورگ، آماده سازی برای دیدار اسد و اردوغان در روسیه در حال انجام است.
به نوشته السفیر، برنامه دیدار اسد و اردوغان پس از سفر رئیس اطلاعات ترکیه به دمشق در نیمه ماه جاری میلادی قطعی خواهد شد.
این در حالی است که منابع رسمی، تا کنون از سفر هاکان فیدان رئیس سازمان اطلاعات ترکیه به دمشق خبر نداده اند و درباره تصمیم اسد و اردوغان به دیدار رو در رو مطلبی اعلام نکرده اند. منابع روسی، سوری و ترک هم از تلاش برای آماده سازی زمینه دیدار اسد و اردوغان در مسکو سخن نگفته اند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک تاکید کرد


دیدار عراقچی با رئیس پارلمان عراق


ولایتی: حزب الله حافظ حقیقی استقلال لبنان است


قالیباف: با جدیت پیگیر خاتمه جنگ در لبنان هستیم/نبیه بری: تلاش دشمن اقدام علیه حاکمیت لبنان است


بازداشت ۴۷ متهم از میان نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد


تجمع مخالفان «توافق چارچوب» در برابر کاخ ریاست جمهوری لبنان


رژیم صهیونیستی با تجاوز به خاک سوریه تعدادی از شهروندان را به شهادت رساند


سقوط بالگرد شرکت آرامکو عربستان با ۱۴ کشته


ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از نقض آتش بس؛ غفلت از نقش واشنگتن و تل‌آویو


وزیر خارجه عراق: گفت‌وگو و ارتباط مستقیم رکن اساسی حل و فصل چالش ها است