رئیس جمهور فیلیپین اوباما را «حرامزاده» نامید!

سه شنبه 16 شهريور 1395
09:03
رئیس جمهور فیلیپین اوباما را «حرامزاده» نامید! پس از آنکه رئیس جمهور فیلیپین اوباما را «حرامزاده» نامید، رئیس جمهور آمریکا دیدار از پیش تعیین شدۀ خود را با او لغو کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، اوباما که پس از شرکت در نشست گروه 20، برای شرکت در نشست کشورهای جنوب شرق آسیا (آسیان) به لائوس سفر کرده است، گفته بود که در این سفر ضمن دیدار با رودریگو دیوترت، رئیس جمهور فیلیپین، مسألۀ اعدام قاچاقچیان مواد مخدر بدون محاکمه، را بررسی خواهد کرد.

اما دیویترت در واکنش به این سخنان اوباما گفته بود: «اگر آن حرامزاده (اوباما) این مسأله را پیش بکشید، واکنش بدی به او نشان خواهم داد».
دیوترت با تأکید بر اینکه در دوران ریاست جمهوری خود بیش از 2400 قاچاقچی را کشته است تا کشور را از آنان پاکسازی کند، گفت: «مبارزه با مواد مخدر ادامه خواهد یافت. بسیاری کشته خواهند شد تا خیابان ها از وجود آنان پاک شود. این مبارزه تا کشته شدن آخرین قاچاقچی ادامه خواهد یافت».
پس از سخنانی که دیوترت دربارۀ اوباما به کار برد، "ند برایس" سخنگوی امنیت ملی امریکا، اعلام کرد زمان برای دیدار اوباما با دیوترت مناسب نیست و او، به جای رئیس جمهور فیلیپین، با رئیس جمهور کرۀ جنوبی دیدار خواهد کرد.
220
 

0% ...

آخرین اخبار

هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: توان دفاعی نیروهای مسلح، مانع تحقق اهداف دشمن شد


رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است


سردار نقدی ؛ عملکرد رژیم صهیونیستی باعث تقویت جبهه یمن شد


صادرات بیش از ۶ هزار تن خرما از شهرستان جهرم به ۴ کشور خارجی


آغاز نشست حکمرانی جهانی ۲۰۲۶ در چین با حضور ایران


رکورد افزایش قیمت نفت در ۵ ماه گذشته و عبور از ۱۱۶ دلار


حزب الله: تلاش‌ها برای به تسلیم واداشتن ملت فلسطین ناکام خواهد ماند


عربستان از حمله موشکی به خمیس مشیط خبر داد


فرمانده کل ارتش: ایران یکی از چهار قدرت اصلی در تولید پهپاد است+فیلم


عالم لبنانی: لبنان تحت هیچ شرایطی صهیونیستی نخواهد شد