حنا، رسم قدیمی که به تجارت پرسودی تبدیل شده است

يکشنبه 21 شهريور 1395
14:53
حنا، رسم قدیمی که به تجارت پرسودی تبدیل شده است حنا گذاشتن در سودان از یک رسم به تجارتی پرسود به ویژه در اعیاد تبدیل شده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از روزنامۀ اینترنتی رأی الیوم، حنا گذاشتن در سودان یک رسم زنانه قدیمی است که قبلا فقط مربوط به زنان متاهل بود.
زنان سودانی در اعیاد و جشنها روی دست و پای خود حنا می گذارند.
در گذشته، گروهی از زنان یک محله در یکی از خانه‌ها جمع می‌شدند، و روی دست و پای یکدیگر حنا می‌گذاشتند، اما این رسم اکنون تقریبا منسوخ شده و فقط در برخی مناطق رواج دارد.
حنا گذاشتن در سودان قبلا آداب و رسوم خاص خود را داشت، اما اخیرا اوضاع جامعه تغییر کرده و دختران با گذاشتن حنا، شکل های جالبی مانند پروانه و گل روی دستان و پاهای خود می‌کشند.
این روزها حنا گذاشتن در سودان به شغل پر رونقی تبدیل شده است که در سالن‌های زیبایی انجام می شود، و هزینه آن در مناسبت‌ها افزایش می‌یابد، به صورتیکه در برخی مناطق افراد برای این کار وقت قبلی بگیرند.
204

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم