خبر فوری:

نامۀ سوریه به شورای امنیت علیه آمریکا

يکشنبه 28 شهريور 1395
10:40
نامۀ سوریه به شورای امنیت علیه آمریکا وزارت امورخارجۀ سوریه در نامه‌ای از شورای امنیت و سازمان ملل متحد درخواست کرد که حمله تجاوزکارانه آمریکا را محکوم کند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سوریه این نامه را در واکنش به کشته شدن ده‌ها سرباز سوری در حمله آمریکا به دیرالزور، به سازمان ملل متحد و شورای امنیت فرستاد.
در این نامه آمده است: حملۀ آمریکا به مواضع ارتش سوریه در جبل ثرده در اطراف فرودگاه دیرالزور، اقدام تجاوزکارانه و خطرناکی علیه سوریه و ارتش این کشور است.
وزارت امورخارجۀ سوریه، این حملۀ آمریکا را مدرکی دانست که حمایت آمریکا و هم‌پیمانانش از داعش و دیگر گروه های تروریستی ثابت می‌کند. 
در این نامه همچنین از شورای امنیت خواسته شده است با محکوم کردن این حمله تجاوزکارانۀ آمریکا، این کشور را ملزم کند که دیگر دست به چنین اقدامی نزند و به حاکمیت سوریه و یکپارچکی ملت و سرزمین سوریه احترام بگذارد.

دیروز درپی حمله هوایی آمریکا به پایگاه ارتش سوریه در کوه راهبردی "الثرده" که در اطراف فرودگاه دیرالزور قرار دارد، 62 سرباز کشته و بیش از 100 تن مجروح شدند.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ قاطع وزیر خارجه ایسلند به توهین نتانیاهو در سازمان ملل


عذرخواهی مالکان کشتی‌ها برای عبور غیرمجاز از تنگه هرمز


عراقچی: از شروط خود کوتاه نخواهیم آمد


با قدرت از حقوق ملت ایران و ملتهای مظلوم منطقه دفاع کردیم


هشدار به کشتی‌ها برای عبور از مسیرهای نامعتبر


مجلس اعلای اسلامی عراق: شکستن محاصره ایران، واجب است


قطع گازوئیل اروپا؛ تازه‌ترین ضربه جنگ علیه ایران بر اعتبار آمریکا


سردار شکارچی: مجرب‌ترین کشور جهان در نبرد نامتقارن هستیم


اذعان رسانه عبری به افزایش تحریم سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


جنگ آمریکا علیه ایران سایه گرانی را بر سفره انگلیسی‌ها سنگین‌تر کرد