تصاویری از جنایتی قدیمی که داعش به تازگی آن را افشا کرد

جمعه 2 مهر 1395
16:41
تصاویری از جنایتی قدیمی که داعش به تازگی آن را افشا کرد گروه تروریستی داعش ویدیویی رعب آور را از اعدام بیش از صد عراقی در شهر الطارمیه عراق منتشر کرد.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، ویدیویی که داعش به تازگی منتشر کرده است، نشان می دهد که عناصر این گروه تروریستی ده ها گروگان را، که چشمشان را بسته بودند، وادار کردند که وارد خندقی بزرگ شوند و زانو بزنند. عناصر داعش، سپس، در حالی که گروگان ها را کافر می نامیدند، از پشت به سر آنان شلیک کردند.


پایگاه راشا تودی در این باره نوشت تصویر دیگری نیز اشخاصی را دنشان می دهد که شبانه، در حالی که زانو زده اند، به دست عناصر داعش اعدام می شوند.
آنگونه که در این ویدیو دیده می شود، یکی از گروگان ها از عناصر داعش می خواهد که به او رحم کنند و او را نکشند، اما خواهش های او بی فایده بود.  

این تصاویر متعلق به الطارمیه است که اواخر 2014 از چنگال داعش آزاد شد.


206
 

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود